• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lutfen yardim edin bebegim her mama yediginde kusuyor ..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Mrb benim kizim 3 bucuk aylik sutum yok uzuntu ve stres yuzunden kesildi :KK43:gitti sadece 1 ay tek emzirdim su an aptamil 1 veriyorum ama kusuo ne onerirsiniz burda bebelac yok almanyada yani hangi mama ii sizce ve kizim kilosu 4850 kilo cok uzuluyorum :KK43:burdaki bazi bebekler kilosu var kizima bKiyorum agliorum :KK61:bazende bir yere gitsemm aaaa bu bebek hic gelismemis diyorlar dahada kotu oluyorum :KK43::KK61:

canım reflü olabilir yada fazla yediriyor olabilirsiniz, doktora sordun mu?

Benim bebeğimde 4 aylık oldu.. Reflüsü yok ise üzülmeyin başka mamalar deneyin.
Belki sevmemeiştri mamayı bebeğiniz. Oğlum aptamil i sevmemişti mesela devamlı tükürüyordu şimdi değilştirdik sma veriyoruz.
Bebepinizin tok olduğu zamanlarda boşta olsa emzirin mutlaka pes etmeyin. Benim sütümde bir ara azalmıştı ama emzirmekten hiç vazgeçmedim yediğime içtiğime müthiş dikkat ettim ve sonunda başardım. Şimdi maamyı sadece gece yatmadan önce veriyorum 60 cc kadar.

Mrb benim kizim 3 bucuk aylik sutum yok uzuntu ve stres yuzunden kesildi :KK43:gitti sadece 1 ay tek emzirdim su an aptamil 1 veriyorum ama kusuo ne onerirsiniz burda bebelac yok almanyada yani hangi mama ii sizce ve kizim kilosu 4850 kilo cok uzuluyorum :KK43:burdaki bazi bebekler kilosu var kizima bKiyorum agliorum :KK61:bazende bir yere gitsemm aaaa bu bebek hic gelismemis diyorlar dahada kotu oluyorum :KK43::KK61:
Mamayı çok gazla veriyor olabilirsin, reflü olabilir ,veya gazı olduğu için hazzetmediği için kusuyor olabilir ...
her mama verdikten sonra gazını mutlaka çıkar eğer gazdan dolayı değilse diğer iki nedenden dolayı olabilir de götürmedin mi o ne diyor ayrıca herhangi bir mama önermedi mi bu arada kuzenimin ilk 6 ay sütü çok azdı sonra çoğaldı emzir sürekli sen mama da ver aç kalmasın ama emzirmekten vazgeçme

Mamayı çok gazla veriyor olabilirsin, reflü olabilir ,veya gazı olduğu için hazzetmediği için kusuyor olabilir ...
her mama verdikten sonra gazını mutlaka çıkar eğer gazdan dolayı değilse diğer iki nedenden dolayı olabilir de götürmedin mi o ne diyor ayrıca herhangi bir mama önermedi mi bu arada kuzenimin ilk 6 ay sütü çok azdı sonra çoğaldı emzir sürekli sen mama da ver aç kalmasın ama emzirmekten vazgeçme
Sütümü almio

Anladım sigara içiyorsan bırak ve tatlı şeyler ye tv de bi dr tatlı ve çikolata sütün tadını güzel yapıyo acı baharat soğan vs bunlar tadını bozar demişti ben ilk 7 ay soğan kola çiğdem köfte acı vs bu tür şeyler yememiştim sende bunlara dikkat et belki alır bşde gece uykuda ver

Canım aynı sey bizde de var anne sütü alıyor oglum kusuyor ögürüyor yok kolikti yok refluydu 3.5 aylık oldu
Reflu icin ilacta kullandık yok banamısin demedi
Gecenki kontrolumuzde doktor süt ve ürünlerini kes dedi , kestim kusması bariz azaldı memeden kendini itiyodu emerken o da azaldı sütümde fazla geliyor biraz o sebepten de oluyomus eger biberonun deligi fazla akıtiyorsa erkenden gazlanıp tıkanıyo olabilir sonrada gazla beraber kusuyor olabilir
Süte alerjisi olabilir laktoz intoleransi olabilir
Bunlarin hepsine dikkat et bakalım mamalarin icinde de laktoz ve inek sütü proteini bulunuyor ondan kusuyor olabilir.
Bu durumda doktora gidip özel mamalardan alman lazım
Kendin süt ürünlerini kes sürekli emzir yoksa bile
Googledan tomrisin emzirme notları var
Orda sütün gelmiyorsa azsa diye bölum var emzirme kampı yapıyorsun gelir sütün
Makine edin gelmese de bolbol sag gogsunu uyar.

Back