• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edin arkadaşlar:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenigelinn44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
110
45
48
Malatya
İyi günler öncelikle eşimle severek evlendim 4ay oldu.Universite mezunuyum ama çalışmıyorum.Esimin ailesi evlendikten sonra öğrendimki beni istemiyormuş.Evime oturduğum yere herşeye karisiyorlar istiyorlar sürekli onlarda kalalım bu durumdan çok rahatsızım.Cocuk dusunmuyordum ilk zamanlar eşimin ailesi kuma getirmekle beni tehtit edince denemeye başladık üç aydır çocuğum olmuyor.bizi ayiracaklar diye çok korkuyorum neden olmuyor bilmiyorum doktora gittim sıkıntım yok görünüyor.esimde sanki umudu kesmiş gibi çok üzülüyorum lütfen yardımcı olun ne yapsam cocugum olur tavsiyelerinizi bekliyorum

Dört aylık evlisiniz, eşinizin ailesi çocuk yapmazsanız kuma getiririz diyor ve eşiniz de ses çıkarmıyor buna hatta dört ayda çocuk olmayınca umudu kesmiş gibi. Kusura bakmayın da hayatınızı paylaşacağınız adamın o olduğuna emin misiniz?

Onlara karşı ses etmiyor evde diyor saçmalık ben öyle biseye izin vermem kaçıncı yuzyildayiz diyor ama ailesine toz kondurmuyor.ne desem inanmıyor bana o yokken lafı sokuyorlar o geliyor aman kızım cicim kızım

Onlara karşı ses etmiyor evde diyor saçmalık ben öyle biseye izin vermem kaçıncı yuzyildayiz diyor ama ailesine toz kondurmuyor.ne desem inanmıyor bana o yokken lafı sokuyorlar o geliyor aman kızım cicim kızım
Önce bir iş bulun. Güzel güzel çalışmaya başlayın. Maaşınızı da kalkıp eşinizin eline saymayın hesapta biriktirin. Çocuk olmuyor diye sizi bosatacak ve onun bunun lafiyla boşayacak adama da yol orda canım yürü git dersiniz. Eşiniz çift taraflı oynuyor gördüğüm kadarıyla. Siz ekmeginizi elinize alın mutlaka.
İnsanların yıllarca çocuğu olmuyor. Bu ne hadsizliktir dört ayda çocuk yoksa kuma diyebiliyorlar. Bu ne biçim bir saygısızlıktır. Onlarla görüşüp muhatap olmak zorunda degilsiniz aynı evde yaşamıyorsanız.

Önce bir iş bulun. Güzel güzel çalışmaya başlayın. Maaşınızı da kalkıp eşinizin eline saymayın hesapta biriktirin. Çocuk olmuyor diye sizi bosatacak ve onun bunun lafiyla boşayacak adama da yol orda canım yürü git dersiniz. Eşiniz çift taraflı oynuyor gördüğüm kadarıyla. Siz ekmeginizi elinize alın mutlaka.
İnsanların yıllarca çocuğu olmuyor. Bu ne hadsizliktir dört ayda çocuk yoksa kuma diyebiliyorlar. Bu ne biçim bir saygısızlıktır. Onlarla görüşüp muhatap olmak zorunda degilsiniz aynı evde yaşamıyorsanız.
Gitmemeye çalışıyorum ama eşim bırakmıyor on günde bir gidiyoruz zorluyorlar kalıyoruz bir kaç gün ben artık kalmayacağım ama söyledim eşime evim uzak değil neden kalıyorum dedim kızdım eşim tek erkek sıkıntım bu

Gitmemeye çalışıyorum ama eşim bırakmıyor on günde bir gidiyoruz zorluyorlar kalıyoruz bir kaç gün ben artık kalmayacağım ama söyledim eşime evim uzak değil neden kalıyorum dedim kızdım eşim tek erkek sıkıntım bu
İş bulun. Tek söyleyeceğim bu. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın.

Eşiniz doktora gitti mi ? Belki onda bir problem var.. Birde 1 yıl olmaması doğal karşılanıyor.. Kuma ne alaka nasl bir kafa bu ? Eşin ben eşimi seviyorum şuan çocuk düşünmüyoruz saçmalamayı kesin niye demio ailesine evde size konuşması neyi çözer ailesne konuşması lazım..

Acaba esinizin o Cahill ailesi bazen sorunlarin erkeklerde de olabilecegini biliyo mu? Ustelik 4 aylik evlisin daha 1 yil olmamasi cok cok normal karsilaniyo mesela direk Sen doktora gidiyosn da esin umutsuzlug kapilirken acaba bende gitsen diye teklifte bulundumu ?

üniversite mezunusunuz..lutfen sadece okumak icin okumayin..kendinizi biraz gelistirin..calisin.nerde ne yapilmasi gerektigini bilin.ve kimseye bu konularda taviz vermeyin..orasi sizin eviniz sizin hayatiniz..kimse karisamaz..eşinizede tatli ve guzel dille birseyler oğretip anlatin..eskiden imkansizlik vardi..şuan yok..calisin ve kendi kararlarinizi kendiniz verin..eşinize dahi kararlarinizi birakmayin..tabikide fikir alisverisi olucak..ama istemediginiz birseyin olmasina izin vermeyin..😑

Back