Lütfen yardim edin ..antiboytik kullanimi ve emzirme

ilkay..

hayat çiziyor ...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
2.366
2
116
- Yurtdışı
merhaba kizlar umarim hepiniz iyisinizdir bebislerin sagligi yerindedir vaktim oldukca bakmaya calisiyorum siteye ,..

dün gece dis agrisi basladi bende bugun doktora gittim 5 gunluk antibiyotik verdi mutlaka kullanmam gerektigini söyledi tabi bu süre zarfinda bebegimi enzimemi istemedi dogal olarak ( yavrucum mamayida pek sevmiyor 5 gün anne sutu almayacak acaba bu antibiyotikler sutu azaltiyormu kesiyormu ? bilginiz varmi ? sutumu az once makinayla sagdim doktum ( bir anda gitmesin diye 5 gun boyle sagip dokecem , Ama 5 gün sonra basladigimda acaba ilacin hala sute etkisi karismasi mümkün mü yoksa 1 .2 gün daha beklemelimiyim ? cok üzgünüm bir yandan dis agrisi bir yandan minigime sut veremeyip laboya dokuyorum olanida off kizlar belki bilginiz vardir diye sizlere sormak istedim

Öncelikle gecmis olsun.Ben dogm yaptigim zaman yanimda bir bayan yatiyordu dogum sirasinda infeksiyon kapmis ,inanin sabah 7 den gece 1 e kadar sürekli antibiyotik ilac ve serum aliyordu,ama doktorlar bebegini sürekli emzirmesinide söylüyordu ve emziriyordu.bende emzirme döneminde antibiotikler süte gecer ve bebege zarar veriri diye düsünüyordum ama öyle olmadigini gördüm.Ben Almanyada yasiyorum.

canım bende bebeğimi emzirirken 10 günlük antibiyotik kullandım bebeğim var ve emziriyorum dersen sana ona göre bir antiiyotik verirler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…