canim cok mu telaslisin soz konusunda cunku ruyalarinin hepsi evlenmek ve sonrasi ile ilgili konularla alakali?
bilincaltindaki korkularin endiselerin yuzeye cikmis olabilir mi?
canim bak ruyalardan dolayi ayrilmak biraz komik acikcasi ama soyle dusun daha evvel ruyalar gormemis miydin hic? tabiki gormustun sadece simdi korkularin endiselerin duygusalligin daha onplanda bu yuzden de bence etkileniyorsun..
cok dusnup canini skma derim..
Canim sadece rüyalar yüzünden ayrilmam.
Ama ben daha öncede 6 7 aydir ayrilmayi düsünüyorum. Bir kac kere ayrilmaya calistim ama yapamadim.
Sonra bir kere ayrildim ve tekrar basladik.
Yani aklim zaten karisik. Birde böyle rüyalar görünce dahada karisti kafamçokkarıştı
canim valla 4 rüya yazmissin ve ücünde biseler basliyo ama sonu kötü bitiyo
yani birincisi hamile kaliyosun (suan beraber oldugun kisiden hamile oldugunu düsünmüssündür sanirim rüyanda) ama cocugu dogurmuyosun aldirmak istedigini yazmissin, ikincisi sevgilinle söz kesmek istiyosun ama yanindaki son anda sevgilin diil bi baskasi oluyo, ücüncüsü evlenmissin ama bosanip geri dönüyosun ki sanirim bu rüyadada sevgilinle evlenmistin
aklini karistirmak istemem ve rüyadir herkesin yorumu farkli olur ama ne bilim sanki bu rüyalarin ücüde sana sevgilinden vazgec demeye geliyo gibi hissettim ben ama dedigim gibi herkes bi rüyayi farkli farkli yorumlar
dördüncü rüyana gelince diger basligindada yazmistim sanirim o cocuk seninle ilgileniyo cünkü sana bakip arada gülümsedigini falan yazmistin ve bence sende az da olsa ondan hoslaniyosun yani en azindan bi begeni var ki rüyana bile girmis.. ve diger söz rüyanda yanindakinin son anda sevgilin diilde o cocuk oldugunu görüyosun bu bi isaretmidir acaba bilemicem :)
sevgilini sevdigini biliyorum ama bilinc alti denen bise var hani belki bilinc altinda o cocuktan hoslanmis olabilirsin bu zaten kötü bisede diil
hmm bu kismini bilmiyordum ben :bbo:
valla canim bilemiyorum.. yani iyi giden bir iliski varken boyle ruyalara takilmamak lazim. ama bir yerlerde sorun varsa evet insan durup bi dusunuyor. ruyalarin mutlaka bi anlami vardir. genel tema sevgilinle ayriliktan yana ama acaba bunu boyle mi degerledirmemiz gerekli bilemedim..
cok zor bisi bu ya.. insan bosveremiyor da.. degerlendiremiyor da tam..
Canim bende ayni senin gibi düsünüyorum.
Ben rüyalara inaniyorum cünkü cogu zama rüyalarim dogru cikiyor.
Mesele iki gün önce rüyamda uyuyakalmisim ve ise gel kalmisim. Ertesi sabah gercekten uyanamadim ve okula gec kaldim. Yani gece rüyamda gördügüm sabah basima geldi.
Birde annemde rüyasinda bosandigimi görmüs.
Sanki Allah bana ayrilmam icin isaret veriyor gibi geliyor bana...
Son zamanlarda tuhaf rüyalar görüyorum.
Buradan okuyabilirsiniz:
Bir ay önce bunu görmüstüm:
Bizim evin arkasinda bir kres var ve camdan bakinca kres gözüküyor.
Gelelim rüyama: Benim her sabah bindigim otobüste bir cocuk oluyor(rüyamda degil gercekte yani). Rüyamda bu cocuk bizim evin arkasindaki kreste calisiyor ve cocuklarla oyun oynuyorlar. Cocuklarla cok iyi anlasiyor. Bende camdan bakip bunlari görüyorum ve sunu düsünüyorum: "Evlenince cocuklarimiza iyi bir baba olacagi belli".
Birkac gün önce bunu gördüm:
Rüyamda hamile oldugumu gördüm ve kürtaj yapmak istiyordum.
Bunun icin doktora gittim ve bana bir kagit verdiler. Onu doldurmam gerekiyordu.
Yazdigim bir cümlenin icinde "askim" kelimesini kullanmak istedim ama daha evli olmadigim icin "askim" yazmaya cekiniyordum ve ailem "askim" yazdigimi görünce ayip olur diye yazmadim. Onun yerine "sözlüm" kelimesini yazdim ve kürtaj olabilmek icin sira bana gelmesini bekliyordum.
Sonra annem benimle ilgili bu rüyayi görmüs:
Suan sevdigim ve yakinda söyz yapmayi düsündügüm biri var.
Annem rüyasinda benim evlendigimi ve evlendikten hemen sonra yani cok kisa bir süre sonra bosandigimi görmüs. Bosanip ailemin yanina dönmüsüm ve annem "Ayrildigina göre bildigi birsey varmis" demis.
Ve son olarak dün gece bunu gördüm:
Rüyamda sözüm olacak diye hazirlik yapiyorum. Yüzük falan bakiyorum. Kuaföre gidip saclarimi yaptiriyorum. Suan beraber oldugum biri vak ve yakinda söz yapmayi düsünüyoruz. O yüzden bende rüyamda sevgilimle söz yapacagimizi düsünüyorum ama öyle olmuyor. Tam söz kesilecekken bakiyorum sevgilimle degil, en üstte yazdigim rüyamda görmüs oldugum cocukla söz kesiyoruz.
Bu rüyalar ne anlama gelebilir? Aklim cok karisti...