Rüya Yorumları Lütfen yardim edin. Aklim cok karisti...

canim cok mu telaslisin soz konusunda cunku ruyalarinin hepsi evlenmek ve sonrasi ile ilgili konularla alakali?
bilincaltindaki korkularin endiselerin yuzeye cikmis olabilir mi?

canim cok mu telaslisin soz konusunda cunku ruyalarinin hepsi evlenmek ve sonrasi ile ilgili konularla alakali?
bilincaltindaki korkularin endiselerin yuzeye cikmis olabilir mi?

Bilmiyorum ki canim.
Sevgilim baska sehirde oturdugu icin cok görüsemiyoruz. Birde ailem söz falan olmadan bulusmamiza izin vermiyorlar. O yüzden yakinda söz yapmayi düsünüyoruz.
Ama son zamanlarda hele bu rüyalardan sonra aklim cok karisti. Belki ayrilsam daha iyi olur diye düsünüyorum.
Birde rüyamda o gördügüm cocuk gercekten var. Yai sadece rüyamda degil.
Sabahlari otobüste görüyorum...

canim bak ruyalardan dolayi ayrilmak biraz komik acikcasi ama soyle dusun daha evvel ruyalar gormemis miydin hic? tabiki gormustun sadece simdi korkularin endiselerin duygusalligin daha onplanda bu yuzden de bence etkileniyorsun..
cok dusnup canini skma derim..

canim bak ruyalardan dolayi ayrilmak biraz komik acikcasi ama soyle dusun daha evvel ruyalar gormemis miydin hic? tabiki gormustun sadece simdi korkularin endiselerin duygusalligin daha onplanda bu yuzden de bence etkileniyorsun..
cok dusnup canini skma derim..

Canim sadece rüyalar yüzünden ayrilmam.
Ama ben daha öncede 6 7 aydir ayrilmayi düsünüyorum. Bir kac kere ayrilmaya calistim ama yapamadim.
Sonra bir kere ayrildim ve tekrar basladik.
Yani aklim zaten karisik. Birde böyle rüyalar görünce dahada karisti kafamçokkarıştı

canim valla 4 rüya yazmissin ve ücünde biseler basliyo ama sonu kötü bitiyo

yani birincisi hamile kaliyosun (suan beraber oldugun kisiden hamile oldugunu düsünmüssündür sanirim rüyanda) ama cocugu dogurmuyosun aldirmak istedigini yazmissin, ikincisi sevgilinle söz kesmek istiyosun ama yanindaki son anda sevgilin diil bi baskasi oluyo, ücüncüsü evlenmissin ama bosanip geri dönüyosun ki sanirim bu rüyadada sevgilinle evlenmistin

aklini karistirmak istemem ve rüyadir herkesin yorumu farkli olur ama ne bilim sanki bu rüyalarin ücüde sana sevgilinden vazgec demeye geliyo gibi hissettim ben ama dedigim gibi herkes bi rüyayi farkli farkli yorumlar

dördüncü rüyana gelince diger basligindada yazmistim sanirim o cocuk seninle ilgileniyo cünkü sana bakip arada gülümsedigini falan yazmistin ve bence sende az da olsa ondan hoslaniyosun yani en azindan bi begeni var ki rüyana bile girmis.. ve diger söz rüyanda yanindakinin son anda sevgilin diilde o cocuk oldugunu görüyosun bu bi isaretmidir acaba bilemicem :)

sevgilini sevdigini biliyorum ama bilinc alti denen bise var hani belki bilinc altinda o cocuktan hoslanmis olabilirsin bu zaten kötü bisede diil

Son düzenleme:
Canim sadece rüyalar yüzünden ayrilmam.
Ama ben daha öncede 6 7 aydir ayrilmayi düsünüyorum. Bir kac kere ayrilmaya calistim ama yapamadim.
Sonra bir kere ayrildim ve tekrar basladik.
Yani aklim zaten karisik. Birde böyle rüyalar görünce dahada karisti kafamçokkarıştı

hmm bu kismini bilmiyordum ben :bbo:
valla canim bilemiyorum.. yani iyi giden bir iliski varken boyle ruyalara takilmamak lazim. ama bir yerlerde sorun varsa evet insan durup bi dusunuyor. ruyalarin mutlaka bi anlami vardir. genel tema sevgilinle ayriliktan yana ama acaba bunu boyle mi degerledirmemiz gerekli bilemedim..
cok zor bisi bu ya.. insan bosveremiyor da.. degerlendiremiyor da tam..

canim valla 4 rüya yazmissin ve ücünde biseler basliyo ama sonu kötü bitiyo

yani birincisi hamile kaliyosun (suan beraber oldugun kisiden hamile oldugunu düsünmüssündür sanirim rüyanda) ama cocugu dogurmuyosun aldirmak istedigini yazmissin, ikincisi sevgilinle söz kesmek istiyosun ama yanindaki son anda sevgilin diil bi baskasi oluyo, ücüncüsü evlenmissin ama bosanip geri dönüyosun ki sanirim bu rüyadada sevgilinle evlenmistin

aklini karistirmak istemem ve rüyadir herkesin yorumu farkli olur ama ne bilim sanki bu rüyalarin ücüde sana sevgilinden vazgec demeye geliyo gibi hissettim ben ama dedigim gibi herkes bi rüyayi farkli farkli yorumlar

dördüncü rüyana gelince diger basligindada yazmistim sanirim o cocuk seninle ilgileniyo cünkü sana bakip arada gülümsedigini falan yazmistin ve bence sende az da olsa ondan hoslaniyosun yani en azindan bi begeni var ki rüyana bile girmis.. ve diger söz rüyanda yanindakinin son anda sevgilin diilde o cocuk oldugunu görüyosun bu bi isaretmidir acaba bilemicem :)

sevgilini sevdigini biliyorum ama bilinc alti denen bise var hani belki bilinc altinda o cocuktan hoslanmis olabilirsin bu zaten kötü bisede diil

Canim bende ayni senin gibi düsünüyorum.
Ben rüyalara inaniyorum cünkü cogu zama rüyalarim dogru cikiyor.
Mesele iki gün önce rüyamda uyuyakalmisim ve ise gel kalmisim. Ertesi sabah gercekten uyanamadim ve okula gec kaldim. Yani gece rüyamda gördügüm sabah basima geldi.
Birde annemde rüyasinda bosandigimi görmüs.
Sanki Allah bana ayrilmam icin isaret veriyor gibi geliyor bana...

hmm bu kismini bilmiyordum ben :bbo:
valla canim bilemiyorum.. yani iyi giden bir iliski varken boyle ruyalara takilmamak lazim. ama bir yerlerde sorun varsa evet insan durup bi dusunuyor. ruyalarin mutlaka bi anlami vardir. genel tema sevgilinle ayriliktan yana ama acaba bunu boyle mi degerledirmemiz gerekli bilemedim..
cok zor bisi bu ya.. insan bosveremiyor da.. degerlendiremiyor da tam..

Evet haklisin canim.
Zaten sorunlar oldugu icin 7 aydir ayrilmayi düsünüyordum ama bir türlü ayrilmadim.
Annem bile bosandigimi görmüs ya...

Canim bende ayni senin gibi düsünüyorum.
Ben rüyalara inaniyorum cünkü cogu zama rüyalarim dogru cikiyor.
Mesele iki gün önce rüyamda uyuyakalmisim ve ise gel kalmisim. Ertesi sabah gercekten uyanamadim ve okula gec kaldim. Yani gece rüyamda gördügüm sabah basima geldi.
Birde annemde rüyasinda bosandigimi görmüs.
Sanki Allah bana ayrilmam icin isaret veriyor gibi geliyor bana...

evet bende ona dikkat ettim iste sirf bosanma olsa gene iyi ama tam 3 rüyada biselere baslanip yarim birakiliyo

hamile kalip cocugu aldirmakta böyle bise bence

ama rüyalarinda o cocugu görmeni illa git onunla evlen gibi bi isaret olarak düsünmüyorum bence sadece cocugu begendigin icin istem disi rüyana giriyo

cocuk nasi biri yani tip olarak hosuna gidiyo mu?

bide zaten seninle ilgileniyomus yoksa bakip durmazdi sana herhalde..

ilgileniyomus gibi yazmistin bana...

BEYAZ da bana boşa kocanı beni al diodu ...
bilinçaltı olayını bilmem ama çokta takılmamamk gerekli a bugün bunu yaşıcam yada bu çocuk bak bnm rüyama girdi falan şeyler bence çokta anlamlı değil.... çok fazla bilgim yok ama çokta önemli değil bence rüyada görülen şeyler adı üzerinde rüya takılma btnm çok fazla bu konulara...
hayırlı neyse olsun canım....

bence sevghilinin yerine acab başka birini koyabilir miyim yada ben onsuz yapabilir miyim acaba kararım doğru mu acaba beni neler bekliyor telaşı arasında bence sen bu sorularına cevap aramaya çalışırken birazda içdünyana itilmiş duyguların rüyanda filmleştirilmiş versiyonu ile klarşına çıkmış canbım...
evlilik çok güzel birşey sakın korkma ve eğer seviyorsan her ne olursa olsun asla ve asla sevginin üzerinde başka bir güç yoktur....
hayırlısı olsun canım mutluluklar istersen yaşanır korkarsan değil mavişim....

Son zamanlarda tuhaf rüyalar görüyorum.

Buradan okuyabilirsiniz:
Bir ay önce bunu görmüstüm:
Bizim evin arkasinda bir kres var ve camdan bakinca kres gözüküyor.
Gelelim rüyama: Benim her sabah bindigim otobüste bir cocuk oluyor(rüyamda degil gercekte yani). Rüyamda bu cocuk bizim evin arkasindaki kreste calisiyor ve cocuklarla oyun oynuyorlar. Cocuklarla cok iyi anlasiyor. Bende camdan bakip bunlari görüyorum ve sunu düsünüyorum: "Evlenince cocuklarimiza iyi bir baba olacagi belli".

Birkac gün önce bunu gördüm:
Rüyamda hamile oldugumu gördüm ve kürtaj yapmak istiyordum.
Bunun icin doktora gittim ve bana bir kagit verdiler. Onu doldurmam gerekiyordu.
Yazdigim bir cümlenin icinde "askim" kelimesini kullanmak istedim ama daha evli olmadigim icin "askim" yazmaya cekiniyordum ve ailem "askim" yazdigimi görünce ayip olur diye yazmadim. Onun yerine "sözlüm" kelimesini yazdim ve kürtaj olabilmek icin sira bana gelmesini bekliyordum.

Sonra annem benimle ilgili bu rüyayi görmüs:
Suan sevdigim ve yakinda söyz yapmayi düsündügüm biri var.
Annem rüyasinda benim evlendigimi ve evlendikten hemen sonra yani cok kisa bir süre sonra bosandigimi görmüs. Bosanip ailemin yanina dönmüsüm ve annem "Ayrildigina göre bildigi birsey varmis" demis.

Ve son olarak dün gece bunu gördüm:
Rüyamda sözüm olacak diye hazirlik yapiyorum. Yüzük falan bakiyorum. Kuaföre gidip saclarimi yaptiriyorum. Suan beraber oldugum biri vak ve yakinda söz yapmayi düsünüyoruz. O yüzden bende rüyamda sevgilimle söz yapacagimizi düsünüyorum ama öyle olmuyor. Tam söz kesilecekken bakiyorum sevgilimle degil, en üstte yazdigim rüyamda görmüs oldugum cocukla söz kesiyoruz.

Bu rüyalar ne anlama gelebilir? Aklim cok karisti...

Allah Allah cok ilginc bi ruya...........
gercekten insanin kafasi karisir bi korku alir insani tam soz arefesinde...........
herseyin hayirlisi olsun guzelim...........
hayirli ise beri,hayirsizsa geri gitsin,,,,,,,,,,,,,
optum canimŞeniz

mavişim tatlım sen sözlünden ayrılmayı falan düşünüyormuydum bu riyaları görmeden yada otobüsteki gerçekte görüdüğün çocuk aklını ne kadar nasıl karıştırıyor,
rüyan hayra çıksın inşallah canımsın ya...

mavişim ii düşün rüyanın etkisinde kalmadan düşün ve ne karar alcaksan öle al,
umarım senin için doğru olan kararı al hayırlısıyla...

hayır olsun inşallah canım hiç anlamam rüya tabirlerinden.
Yani bu söz olayından dolayı heyecanlısın ya onun verdiği stresden dolatyı bu rüyaları göremen normal olabilir

X