Lütfen yardım ediiiiiiiin

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
14 yasındayım liseye geçtim dün kaşlarımı ilk defa aldırdım ama yakışmadı sanırım benim yüzüme.Çok ince oldu çünkü kaşlarım yada bana öyle geliyor bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım kendimi cok kotu hissediyorum yani dışarı çıkmak felan istemiyorum dün halama söyledim dedi aldırma sonra gider başka kuaförde aldırırız ama ne bileyim yaa bide ben cok utangacım insanlar aptal aptal bakacak sımdı pöffffff. neyse diyceğim şu ki sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz (((((((

Daha kaş aldırmak için çok erken be gülüm, Baya bi zaman elleme uzasınlar iyice sarmısak yada badem yağı falan sur uzasınlar sonra doğru duzgun bırıne gıt toplattır. ama uyar alan kişi çok girmesin hafif toplasıın.. yanı alan da bıse bılmıyormus daha küçüksün nıye okdar ınce alıyor anlamış değilim...

yahu ne kaç aldırması yavru kuş küçücüksün daha sen ne kaş aldırması bebeğim sen yapma böle şeyler uyma kimsenin aklına maüdem aldırmışsın iyi bi kuaföre git düzeltsinler ! hoş o kaşlarını alan kuaförde akıl yokmuş insan almaz ya küçücük kızın kaşını ...

Valla, ne deseniz haklısınız işte bazı arkadaşlarım aldırdı çok hoş oldu dedim belki bendede olur halamla konustum uzasın bıraz cok daha ıyı bı kuaföre gidip daha güzel bi sekil verdiririz yaşına uygun dedi ( Her gece yatmadan öncede sürüyorum sarımsak kokusu kötü ama çokda güzel oldu :)) uzadılar zaten bu yüzden çok ince oldukları belli olmuyor yırtıyorum Yardımcı olduğunuz için çook teşekkürler

yardımım olduysa ne mutlu bana umarım bır daha aynı hataya düşmezsin :)

yardımım olduysa ne mutlu bana umarım bır daha aynı hataya düşmezsin :)

Yardımın olmaz olur mu ? bi kız kardeşim yokki anlatayım bende sizlere anlatıyorum hiç değilse içimi döküyorum,manevi yönden baya yardımcı oluyosunuz tekrar teşekkürler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…