Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ben testi yaptıktan sonra bıraktım bi yarım saat sonra fark ettim öyle çektim fotoğrafı çok heves ediyorum inşallah vardırVar gibi gözüküyor. Hemen çektiniz sanırım fotoğrafı. Bekledikçe belirginleşti mi?
Bir kaç gün beklesem tekrarlamak için daha mı iyi olur?Testi tekrarlayın bence , çizgi yeri dağılmış gibi
Kan verseniz bence daha iyiBir kaç gün beklesem tekrarlamak için daha mı iyi olur?
Eğer adetiniz geciktiyse bence beklemeye gerek yok Acaba idrarı mi çok damlattınız da çizgi öyle oldu . İdrar damlattıgınız yere bir kaç damla su damlatın eğer çizgi hala varsa testi tekrarlarsınız
Eğer adetiniz geciktiyse bence beklemeye gerek yok Acaba idrarı mi çok damlattınız da çizgi öyle oldu . İdrar damlattıgınız yere bir kaç damla su damlatın eğer çizgi hala varsa testi tekrarlarsınız
Testi tekrarlayın, yarım saat çok. Varsa 10sn de bile çıkıyor zaten.1-2 dk başında bekleyin atmayın bir kenara.Hayır ben testi yaptıktan sonra bıraktım bi yarım saat sonra fark ettim öyle çektim fotoğrafı çok heves ediyorum inşallah vardır
En güveniliri kan testi. Üç günün geçmişse bile çıkar. Su damlatma ne alaka. Test testlikten çıkmışSu damlattım son durum böyle
Burda okudum kaç kez , mutlaka bilen arkadaşlar vardır. Bazen oraya sadece çizginin boyası çıkıyor suyu damlatınca kayboluyor .En güveniliri kan testi. Üç günün geçmişse bile çıkar. Su damlatma ne alaka. Test testlikten çıkmış
Hiç duymadımBurda okudum kaç kez , mutlaka bilen arkadaşlar vardır. Bazen oraya sadece çizginin boyası çıkıyor suyu damlatınca kayboluyor .