Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok canım ağrıyor burda.kimseye anlatamıyorum ve hamile olma ihtimalim de var dayanamıyorum yürüyemiyorum artık nerdeyse.amin allah razı olsunBen sadece böbrek taşı ağrısı çekmiştim allah kimseye böbrek ağrısı vermesin 57 kilodan 46 kiloya düşmüştüm 1 ayda allah şifa versin
Çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum taş olmadığına emin misin benim ağrımı 1 ay sonra devlet hastanesinden verilen bir serum geçirmişti acile mi gitsenÇok canım ağrıyor burda.kimseye anlatamıyorum ve hamile olma ihtimalim de var dayanamıyorum yürüyemiyorum artık nerdeyse.amin allah razı olsun
Henüz bilmiyorum ki ne olduğunu kimse anlamıyor burda yada abartıyorsun diyorlar bu yüzden tek de gidemem bilmiyorum ne olacakÇok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum taş olmadığına emin misin benim ağrımı 1 ay sonra devlet hastanesinden verilen bir serum geçirmişti acile mi gitsen
Sağol canım allah razı olsunAllah şifa versin inşallah ❣
Kesin taştır bak bende defalarca gittim taşı göremediler en son mesaneme bakarmısınız ulturasonla dedim öyle gördüler sana tavsiyem derhal aktardan gilaburu şurubu alman ben onun sayesinde kurtulmuştumHenüz bilmiyorum ki ne olduğunu kimse anlamıyor burda yada abartıyorsun diyorlar bu yüzden tek de gidemem bilmiyorum ne olacak
Kesin taştır bak bende defalarca gittim taşı göremediler en son mesaneme bakarmısınız ulturasonla dedim öyle gördüler sana tavsiyem derhal aktardan gilaburu şurubu alman ben onun sayesinde kurtulmuştum
Hamile olma ihtimaline karşı bitkisel birşey içmeni tavsiye ederim tadı bozuk turşu gibi ama işe yarıyorYaaa tamam canım inşallah yarın alayım bende şimdi kasiklarima da vurdu
Çok çok teşekkür edrim benimle yanlizligimi paylastigin icinHamile olma ihtimaline karşı bitkisel birşey içmeni tavsiye ederim tadı bozuk turşu gibi ama işe yarıyor