ya kizlar cok kotuyum,uzun suredir biyiklarimi cimbizla aliyordum,bir arkadsim var surekli agda bantlari kullanan,gecenlerde onun yuzunu alirken ne ugrasiyorsun al bir tane vereyim dene memnun kalirsan hic cimbizla ugrasmazsin dedi,banti aldim bir koseye atmisim,bugun elime gecti bir deneyim dedim,senmisin deneyen,biyik bolgemdeki deri oldugu gibi kalkti kizlar abartmiyorum cok kotu durumdayim,yanik gibi oldu ayni ve acisindan duramaz oldum,kipkirmizi bir sekilde,esim isten gelip gorunce bagirip cagirdi ne yaptin diye bide ustune,kizlar lekede kalir simdi,ne yapabilirim bir fikri olan varsa soylesin allahaskina.
arkadaşım geçmiş olsun canını sıkma,aynısı benimde başıma geldi hatta ogün annemede yapmıştım onunda öyle oldu.yara oldu resmen uçukladı dudaklarım günlerce,daha sonra düzeldi panik yapma leke kalmaz sonuçda deriyi kaldırmışın hücreler kendini yeniler.
bepanten çok yağlıdır sivilce çıkarabilir dikkat et.. bendce krem yerine buz joysaydın daha iyi olurdu şimdi yanık yerde bir sürü küçük sivilce çıkacak bende öyle olmuştu da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?