lütfen yardım (diş çıkarma)

fidayday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
30
1
36
Bingöl
bebeğim sadece 2,5 aylık ama alt damağında iki dişi çıkmak üzere damağı çok yumuşadı ve elimi oraya koyunca alttaki dişi hissedebiliyorum. emzik almıyor. diş kaşıyıcıyıda henüz ağzına alamıyor. parmağımı soğutup oraya bastırınca biraz rahatlıyor. çok huzursuz ne yapacağımı şaşırdım. lütfen acısını hafifletebileceğim birşey bilen varsa..

calpol jel var.... onu sür o bölgeye.... biz öyle yapıyorduk...

aynı jeli kullanmıştık biz de. çok da erkenmiş, Rabbim yardım etsin yavruşuna ve sana. kolayca atlatırsınız inş.

Allah seninden onunda yardımcın olsun canım ... biz dentinox jel kullanıyoruz birde ates düsürücü , agrı kesici calpol verebilirsin oda rahatlatıyor

Sogan!.. Jel kullanmani tavsiye etmem.
Allah yardimcin(iz) olsun.

Biz hekimler olarak jelden ziyade havuç öneriyoruz hazir su snda pazarlarda da mevcut. Havucu temizleyin buzluga koyun. Buzlumdan çıkarıp bebise kemirtin. Hem çürük yapmaz hemde soğuk oldugu icin cok rahatlatır . Bı de su an elle dısı hissetmeniz hemen çıkacak anlamına gelmez. 5 ayı bile bulabilir çıkması. Herkesten dev bile çıkabilir korkmayın. Ayrıca erken çıkan dis sağlıksız olucak diye bı sey asla yoktur yalnızca temizliği zor oldugu icin onu biz çürütürsün erkenden dikkat ederseniz çürümez saglam kalirlar

ben pırasa verdim gerçekten de işe yaradı =))) pırasanın acısından mı anlamadım ama işe yaradı..Sonra geceleri de jel sürüyordum ama oğlum 8. ayında çıkardı..

teşekkr ederim denedim. ama et olmayan bişeyi ağzına almıyr. biberon emzik vs. sadece parmak ve meme

cevap veren herkese tşk ederim. doktora görünmeden jel-ilaç kullanmak istemiyorum. haftaya kontrolümüz var. idare etmeye çalışcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…