Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya şu cümleye ne güldüm ama '' ben ortalığı karıştırıyormuşum bir kavga çıkarsa sorumlusu ben olurmuşum '' ya parayaı çalan suçlu değilde kocasını düşünene mi suçlu olucak şimdi Nasreddin hoca fıkrada demiş ya..ya hu hırsızın hiç mi suçu yokKorkuyorum çünkü kocama söylediğim için herkes beni suçluyor ben ortalığı karıştırıyormuşum bir kavga çıkarsa sorumlusu ben olurmuşum falan
Babam bize söylerdi ama hiç kafa bile yormaz kim ne yaparsa yapsın derdim fakat takiii hakkımızda böyle konuşana kadarhiç korkmayın sokaktaki adama anlatmadınız konuyu eşinize anlattınız karışırsa da daha fazla karışsın ortalık zaten herkes gördüğüm kadarıyla ayağa kalkmış en azından olayın dibini görürsünüz kim yapmış bu ne herkes birbiri hakkında konuşuyor peki siz eniştenizden şüphe duyuyor musunuz ?
İnşallah bulur en kısa zamanda bir iş ama annem sırf eşime söylediğim için benimle konuşmuyor çok uzuluyorumPardonda enişteniz milletin yanında eşinizi ve babanızı atıp tutarken kimse bişey demiyoda siz niye suçlu oluyorsunuz anlamadım. Eşiniz mutlaka başka bir iş bulacaktır. Eniştenizde babanızı soymaya devam etsin.
Amin teşekkür ederimZaman geçer herşey unutulur ama kırgınlıklar geçmiyor. Akla kara ortaya çıkar inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun.
korkmayın ve davanızda sonuna kadar gidin.siz doğru olanı yaptınız.babanız aramasa olay büyümeden kapansa bile bu aile ortaklığından ayrılın.benim annemde işletme sahibi eşime beraber çalışalım diye teklif etti.ihtiyacımız olsa bile kabul etmedik.aşk başka iş başka
Mubarek tüm sulale duymus
Ne kadar ayip. Madem birinden supheleniyor o zaman kimseyi zan altinda birakmamak icin bi zahmet kamera koyun.
Insan gozunun önünde olana bile boyle kesin yaklasmaz.. !
Belki de babaniz aliyor gizliden ama ortaya cikmasin diye söylemiyor. Tovbe ya.. Ciddi anlamda sinirlendim..
İşsiz damat alıp iş vermiş anne babanız ablanızın da sizin de eşinizin kendi ayrı işi olmalı en iyisi sussun herkes işine baksın.Merabalar,
Ben uzun zamandır KK'yı takip ediyorum ancak şimdi yazmak nasip oldu lütfen bana akıl verin çok karmaşık duygulardayım konumda bi o kadar karışık anlatırken ben bile zorlanıcam inşallah anlayacağınız şekilde anlatabilirim
Benim babamın dükkanı var ve orda eşim annem ve eniştem çalışıyor babam bakmaz dükkana. Neyse babam sürekli dükkan kasasindan para eksik çıkıyor diyor ve bu durumdan eniştemi suçluyor çünkü aldığı maaş ortada asgari ve babam dükkan sahibi olmasına rağmen babamdan çok parası var vs. Vs. Babam anneme ve benim eşime söylüyor sürekli enişteme dikkat etmelerini. Neyse sürekli bu konularda olaylar oluyor. Geçen günde eniştem herkesten gizli başka bi şehire akrabamızı ziyaret etmeye gidiyor tabi herkesten gizli ( gizleme sebebi kimse gidecek parayı nerden buldun demesin diye kendisi söylüyor tabi ) eniştemin parası nereye gittiği vs bizi hiç ilgilendirmiyor çünkü biz iyi anlaşıyoruz ama babam sürekli bize onu suçluyor. Neyse gittikleri yerde enişteme demişler ki yani benim kocam babama eniştemin para çaldığını vs söylemiş babam o yüzden sürekli öyle diyormuş ki katiyen öyle birşey yok eniştem geldi ve kocamla baya konular oldu kocam öyle birşey yok dedi neyse tamam dedik ben bunu enişteme söyleyen kişiyi öğrendim ve neden kocamla ilgili böyle birşey dediğini sorarak kızdım oda bana ne desin enişten geldi burda bize saatlerce babanla kocanı kötüledi senin baban için demedigi kalmadı kocan içinde parayı o çalıyor vs vs yine demediği kalmamis oda sırf konuyu kocam ve babamın üzerinden almak için öyle birşey demiş ben başladım ağlamaya tabi söyleyen kişiye kimseye söylemeyecegime dair söz verdim ama akşam dayanamayıp kocama anlattim kocam gece boyunca uyuyamadı sıkıntıdan ve işi bırakmaya karar verdi bugünde annemin yanına gitti ve işi bırakacağını söyledi annem neden ne oldu diye ısrar edince kocam da patlamış anlatmış herşeyi annem arayıp bana çok kötü kelimeler kurdu böyle birşeyi kocama anlattığım için ablam arayıp çok kırıcı konuştu Ben ortağı karıştırıyormuşum falan ama bana göre ben böyle bir konuyu kocam dan saklayamazdım eniştemin yüzümüze gülüp arkamizdan böyle ağır şeyler demesi hiç hoş değil çünkü ve şuanda çok moralim bozuk biraz önce babamda arayıp eşimi çağırdı konuşmak için onunda kulagina gitmiştir kesin sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım ne demeliyim kocama söyleyerek yanlış mi yaptım babamda arayıp yaa kocama söylediğim için kızarsa çok korkuyorum çünkü zoruma gidiyor lütfen bi akıl verin lütfen bana eşime söylediğim için kızdıklarında ne demeliyim ama bir yandan ya eşim sonra başkasından duyup bana bildiğin halde neden söylemedin deseydi off çok karışık yaa (((
Çok özür dilerim çok uzun oldu ama yardım edin lütfen
Eşim zaten beraber çalışmak istemiyordu önceden de ama de zaman işi bıraksa ailem yeniden çağırdı şimdi kesin bıraktı işi amaİşsiz damat alıp iş vermiş anne babanız ablanızın da sizin de eşinizin kendi ayrı işi olmalı en iyisi sussun herkes işine baksın.
Kamera koymak bizimde aklimiza geldi söyledik babama fakat taki2 milyarı buluyormuş babam elimde yok o kadar diyor.
Babamin bunu yapması imkansız adam niye kendi parasını alsınki hadi aldı neden başka birine suç atsin neden dikkat edin desin ki zaten konunun başında belirttigim gibi babam dükkânda durmaz ki hiçBence baban aliyor parayi O zaman. 2 milyardan fazla parasi gitmistir hirsizlikla neden yok diyor?? Ben babaniza inanmadim, bir yerlerde eksiklik var..
Çok sağolun valla içimi rahatlattınız valla keşke bizimkilerde böyle düşünüp böyle birşeyi kocama söylemem gerektiğini anlasalarÇok muhabbet tez ayrılık getirir yine söylüyorum yine söylicem. Ayrıca bence doğru olanı yapmışsınız sonuçta o sizin hayat arkadaşınız ve arkasından böyle çirkin iftiralar atılıyor ve üstüne bir de suçlu durumuna düşürülüyorsa sonuna kadar bilmek haklı. Ayrıca korkmanıza gerek yok kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz evlli barklı kadınsınız kendi kararınız sonuna kadar saygı göstermek zorundalar . Göstermiyolarsa da kendileri bilir
Babamin bunu yapması imkansız adam niye kendi parasını alsınki hadi aldı neden başka birine suç atsin neden dikkat edin desin ki zaten konunun başında belirttigim gibi babam dükkânda durmaz ki hiç
ya tam olarak taktirmayacam demedi sadece suanda durumum yok dedi valla bu isi bizde anlamadik hayirlisi olsun bu saatten sonra ne diyeyim bilmiyorum walla peki sizce enistemin esim hakkinda dediklerini esime soyleyerek iyimi yaptimBu isler hic belli olmaz hem de hiç. Cok para tutar diye kamera taktirmamak bana cok ilginc geldi..