- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim acıyı azaltacak krem yada ilaç varmı önerebilirmisiniz((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil ama eninde sonunda olmycakmıİlk gece olması şart mı
Acımasından korkuyorum krem falan yokmu acabaSakin ol şampiyon .düşünme kendini kollarına bırak
Kayganlaştırı al madem masaj yağıda olabilirAcımasından korkuyorum krem falan yokmu acaba
Bana mı dediniz ? Espiri yapmadım ki ben ciddi bir soru sordum ayrıca fake degilim :/Ne anlıyorsunuz gerçekten merak ediyrum, bir insanın dünyası bu kadar mı küçük olur? espiri anlayışı bu kadar mı dar olur?
Direkt bir fake hesap ve mesaj.
Defolun sitemizdennn
Aldım ama ben uyusturan bir krem istiyorum yani hissetmeyim:)))Kayganlaştırı al madem masaj yağıda olabilir
Bunun ne espirisi olabilir hayatımda ilk defa olacak ve korktuğum bişey normal degilmi küçük dünyayla ne alaka geniş düşünemem malum daha önce hiç yaşamadmNe anlıyorsunuz gerçekten merak ediyrum, bir insanın dünyası bu kadar mı küçük olur? espiri anlayışı bu kadar mı dar olur?
Direkt bir fake hesap ve mesaj.
Defolun sitemizdennn
Vuhu tedarikli bacıAldım ama ben uyusturan bir krem istiyorum yani hissetmeyim:)))
Ama hangisi işte nasıl birşey kullanmalıyım ve adı ne kremmi spreymiVuhu tedarikli bacı
O kadarını bilen uyuşturucuyu da bilir
Tuz ruhu ponçik.Ama hangisi işte nasıl birşey kullanmalıyım ve adı ne kremmi spreymi
Hahah nasıda düşünemedimTuz ruhu ponçik.