Lütfen yardım çok endişeliyim

hmmsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
31
7
86
34
Ben geçen hafta doktora gittim ve kist olduğunu söyledi adet görmedim için gitmiştim ve kistten dolayı olduğunu söyledi bana adet söktürücü yazdı (tarlusal ) bir hafta oldu ilaç biteli hala adet görmedim böyle bişey yaşayanınız varmı adet görür muyum biraz daha beklemeli miyim sizce

Ben geçen hafta doktora gittim ve kist olduğunu söyledi adet görmedim için gitmiştim ve kistten dolayı olduğunu söyledi bana adet söktürücü yazdı (tarlusal ) bir hafta oldu ilaç biteli hala adet görmedim böyle bişey yaşayanınız varmı adet görür muyum biraz daha beklemeli miyim sizce
Kkda var senin gibi olanlar, merak etme. Gelir birkaç güne. Bol bol maydanoz ( maydonoz) neyse ondan ye :)

Anladım tamam yerim Teşekkürler inşallah olurum ya çok korkuyorum bir sürü hastalık çıktı bende bir anda alt üst oldum allah kimseye Yaşatmasin

Anladım tamam yerim Teşekkürler inşallah olurum ya çok korkuyorum bir sürü hastalık çıktı bende bir anda alt üst oldum allah kimseye Yaşatmasin
Kadın olmak hastalık konusunda da kolay değil :) Geçmiş olsun, süre ne olursa olsun sonunda iyikeşeceksiniz. Stres yapmayın ki kolay geçsin bu süreç

Benmde adetim 3 gun gecikmisti cok stres olmustum maydonoz suyu ictim hemen ertesi sabaha adet oldm maydonoz suyu tavsiye ederm sbhlari ac karna

Kadın olmak zor vesselam...
Fakat tekrar bir doktorunuza danışmakta fayda var.
Başka bir doktor tavsiyesi de almanız faydalı olabilir.
Geçmiş olsun.

Back