lütfen yardim bu kanama ne anlama gelir

teacherduygu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
6
0
37
4 aydir çocuk istiyorum fakat olmuyor.bununla birlikte birde 2-3 aydır akintim oluyor.yumurtlama dönemine geliyor önce kanama damlama kan seklinde geliyor sonra kahve rengi oluyor birde bu 3-4 gün sürüp sari su gibi akintim oluyor benzer bir şey yaşayan var mı. Bu ara zaman sıkıntım var bu hafta doktora gidemem.mem.ozamana kadar içim içim yicek

Teşekkür ederim canım ama 3 kez üst üste ölur mu kimyasal gebelik.bilemedim hic.3 aydir aynı sırayla oluyor hep.biraz kendimi takip etmek istedim.doktora gidicem ama ilk fırsatta.korkuyorumda belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır dedim

Stres yapma insan vucudundaki hormonlar en ufak biseye inanilmaz tepkiler verebiliyor.. bence bi görün doktora Allah korusin belki baska bisey cikar önlemini alman gerek belkide dualarim seninle canim

Yorum yazan arkadaşlar Teşekkürler.ggüzel dileklerimizle karşılıklı.ssanırım çok iltihabı var benim doktor ilaç fitil falan verdi kullanıp doktora tekrar gitmem Lazım.umarım çok çekmek bu hastaliktan

Insallah dinlen bol bol.. agır is yapma ayakta fazla kalma ve bizlerle güzel haberlerini paylas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…