Ben de genital siğiller vardı ve ben onların ne olduğunu umursamadım bir süre ve ilişkiye giriyorduk sevgilimle. Oral da yapmıştık bir iki kez kondomsuz. Önce orama sonra ağzıma temas olmuştu diye hatırlıyorum. Dilimde bir gün pıt diye bir lezyon çıktı. Ağrılıydı ilk çıktığında. Sonra ben ona siğile iyi gelen ne varsa uyguladım. Elma sirkesi, propolis,verrutol bile. Sonra her geçen gün yutkunma güçlüğü,ses kısıklığı,dil uyuşması,boğaz yanması oluştu ve ağzımda farklı yaralar da oluşuyor gibi. Bu saydıklarım oluyor diğer gün geçiyor. Yani internetteki gibi kanseri bir belirti gibi görünse de geçmesi normal mi? Kanser öncesi böyle semptomlar mı olur ? Bunları yaşayan oldu mu ? O ağzımda çıkan çıkıntı büyümedi kaldı öylece. Sigara içmiştim uzun zaman sonra üst üste ondan kaynaklanmış olabilir mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardım !! Bir kişi bile ben de yaşadım dese hayatımda çok şey değişecek ölmek üzereyim
- Konu Sahibi ecossu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.271
- 133
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.378
- 113
- 28
- 25 Eylül 2015
- 602
- 575
- 103
Hemen Doktora görünün vajinanizdaki sigili onemsemeyip vajinadan çıkan penisi ağzınıza alıyorsunuz Allah aşkına hiç mi canınin kıymeti yok.Ben de genital siğiller vardı ve ben onların ne olduğunu umursamadım bir süre ve ilişkiye giriyorduk sevgilimle. Oral da yapmıştık bir iki kez kondomsuz. Önce orama sonra ağzıma temas olmuştu diye hatırlıyorum. Dilimde bir gün pıt diye bir lezyon çıktı. Ağrılıydı ilk çıktığında. Sonra ben ona siğile iyi gelen ne varsa uyguladım. Elma sirkesi, propolis,verrutol bile. Sonra her geçen gün yutkunma güçlüğü,ses kısıklığı,dil uyuşması,boğaz yanması oluştu ve ağzımda farklı yaralar da oluşuyor gibi. Bu saydıklarım oluyor diğer gün geçiyor. Yani internetteki gibi kanseri bir belirti gibi görünse de geçmesi normal mi? Kanser öncesi böyle semptomlar mı olur ? Bunları yaşayan oldu mu ? O ağzımda çıkan çıkıntı büyümedi kaldı öylece. Sigara içmiştim uzun zaman sonra üst üste ondan kaynaklanmış olabilir mi ?
sakin ol, siğil çıktığı an kanser oldun diye bir şey yok. Öncelikle hpv nin türleri vardır yani sen daha seninki hpv mi bilmiyorsun kaldı ki türleri.. ayrıca hpv olduğunu varsayarsak da kanser e dönüşmeden önce 3 evreden geçer. Cin 1 cin 2 ve cin 3. Bu üç evre de de tedavi edilebilir. Kaldı ki yaşı genç olan insanlar için hpv türü ve evre ileri değilse doktor genelde kendi haline bırakır çünkü bağışıklık sistemi güçlüyse kendi kendine de iyileştirebilir o yüzden sakin ol bu iç evre de epey zaman alan evreler.. kalkıp doktora git ve ordan parça alarak test yaptırt böylece türünü ve evreyi öğren daha sonrasında tedavin başlayacak. Geçmiş olsun bide bol bol yoğurt ye su iç. Sigara içme
- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 321
- 123
- 40
Prof. Dr.Süleyman Akhan Hoca ağız içimizin makatımızdan bile daha kirli bir yer olduğunu ve hpv virüsünün ağız içinde çok fazla tutunamadığını paylaşıyor, belki de ağız içinde ki belirtileriniz hpv kaynaklı değildir.Ben de genital siğiller vardı ve ben onların ne olduğunu umursamadım bir süre ve ilişkiye giriyorduk sevgilimle. Oral da yapmıştık bir iki kez kondomsuz. Önce orama sonra ağzıma temas olmuştu diye hatırlıyorum. Dilimde bir gün pıt diye bir lezyon çıktı. Ağrılıydı ilk çıktığında. Sonra ben ona siğile iyi gelen ne varsa uyguladım. Elma sirkesi, propolis,verrutol bile. Sonra her geçen gün yutkunma güçlüğü,ses kısıklığı,dil uyuşması,boğaz yanması oluştu ve ağzımda farklı yaralar da oluşuyor gibi. Bu saydıklarım oluyor diğer gün geçiyor. Yani internetteki gibi kanseri bir belirti gibi görünse de geçmesi normal mi? Kanser öncesi böyle semptomlar mı olur ? Bunları yaşayan oldu mu ? O ağzımda çıkan çıkıntı büyümedi kaldı öylece. Sigara içmiştim uzun zaman sonra üst üste ondan kaynaklanmış olabilir mi ?
Ama yine de kkb uzmanına gidip durumu anlatın ve muayenizi olun.
Burada asıl ve daha önemli olan konu; rahim ağzı kanserine neden olan bu virüsün maalesef vajinanızda bulunuyor olması, acilen kadın doğum uzmanına görünüp, bir an önce tedaviye başlamanız gerekiyor.
Göründüm ama ağızda sicilden anladıklarını düşünmüyorumBelki siğil değildir bazen stresten de aft çıkabiliyor. Doktora görünün içinizi ferahlatsın.
Bakireyim aslında smear yaptırırken sıkıntı oluyormuş o durumProf. Dr.Süleyman Akhan Hoca ağız içimizin makatımızdan bile daha kirli bir yer olduğunu ve hpv virüsünün ağız içinde çok fazla tutunamadığını paylaşıyor, belki de ağız içinde ki belirtileriniz hpv kaynaklı değildir.
Burada asıl ve daha önemli olan konu; rahim ağzı kanserine neden olan bu virüsün maalesef vajinanızda bulunuyor olması, acilen kadın doğum uzmanına görünüp, bir an önce tedaviye başlamanız gerekiyor.
- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
Bakireyken nasıl siğil kaptınız ne yaşadınız kiBakireyim aslında smear yaptırırken sıkıntı oluyormuş o durum
- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 321
- 123
- 40
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
25 yaşındayım aşı oldum 2 doz. Patolojiye ne gitmeli acaba ?Anladım,bakirelerde de hpv oluyor, virüs vajina ve vulvaya yerleşiyor direkt.
O zaman o siğilleri özellikle KOTER ile temizletirsez iyi olur, bir de patolojiye gitmeli.
Aşılarınızı da olun hemen.
Yaşınız kaçtı?
SanmıyorumAğzınızda ki hsv olabilir mi acaba
Lazerden geldiğini düşünüyorumBakireyken nasıl siğil kaptınız ne yaşadınız ki
Umarım hiçbir şey için geç kalmamışımdırProf. Dr.Süleyman Akhan Hoca ağız içimizin makatımızdan bile daha kirli bir yer olduğunu ve hpv virüsünün ağız içinde çok fazla tutunamadığını paylaşıyor, belki de ağız içinde ki belirtileriniz hpv kaynaklı değildir.
- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 321
- 123
- 40
Evet hpv olup olmadığı netleşip, tipi de belirlenir belki de, ama muhtemelen tipi 6 veya 11’ dir. Yani düşük riskli tip oluyor.25 yaşındayım aşı oldum 2 doz. Patolojiye ne gitmeli acaba ?
Aşı da maalesef bu tiplere karşı korumuyor, o sebeple de kapmış olabilirsiniz.
- 27 Ağustos 2022
- 4.671
- 7.844
- 88
Doktora gidinBen de genital siğiller vardı ve ben onların ne olduğunu umursamadım bir süre ve ilişkiye giriyorduk sevgilimle. Oral da yapmıştık bir iki kez kondomsuz. Önce orama sonra ağzıma temas olmuştu diye hatırlıyorum. Dilimde bir gün pıt diye bir lezyon çıktı. Ağrılıydı ilk çıktığında. Sonra ben ona siğile iyi gelen ne varsa uyguladım. Elma sirkesi, propolis,verrutol bile. Sonra her geçen gün yutkunma güçlüğü,ses kısıklığı,dil uyuşması,boğaz yanması oluştu ve ağzımda farklı yaralar da oluşuyor gibi. Bu saydıklarım oluyor diğer gün geçiyor. Yani internetteki gibi kanseri bir belirti gibi görünse de geçmesi normal mi? Kanser öncesi böyle semptomlar mı olur ? Bunları yaşayan oldu mu ? O ağzımda çıkan çıkıntı büyümedi kaldı öylece. Sigara içmiştim uzun zaman sonra üst üste ondan kaynaklanmış olabilir mi ?
- 27 Ağustos 2022
- 4.671
- 7.844
- 88
Lazerden geldiğini düşünüyorum