Bebek Beslenmesi LÜTFEN YARDIM BEBEĞİM UYUMUYOR AĞLIYORA

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

unicornlupatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
83
15
38
27
Arkadaşlar 9 aylık erkek bebeğim var son 2 aydır uyumuyor beşiğine tırmanıyor kriz geçiriyor uykuya dalma sorunu var
geceleride keza aynı 30 dakikada 1 saatte 1 defa uyanıyor kriz geçiriyor

doktorumuz sallamayın kendi kendine uymayı öğrensin dedi sallamıyoruz ama 1 aydır tık yok kriz geçiriyor halen daha
nasıl çözüm ürettiniz yoksa sadece bize özel bir durummu

Nasil bir kriz?
Uyki saatleri nasil rutini var mi?
Gun icinde ne yiyor?
Bize bir gununuzu anlatirsaniz daha iyi ir belli ki bir yerde sorun var

basbaya kriz ağlıyor uyumakta zorlanıyor dalamıyor

uyku saati akşam 9 gibi yatıyor gece 5 6 defa kesik kesik uyanıyor

gündüzde toplasan 30dk kestiriyor

toplam 9 saat anca uyuyor

anne sütü ve ek gıda alıyor

Disten olabilir huy edinmistir yada yorulmak istiyodur oyun oynayarak, disari cikararak bebeginiz icin farkliliklar yapin eger gun icerisinde guzel besleniyosa gece bu kadar sık kalkmasi distendir, artik gunde 2uykuya gecti bebeginiz sabah 8de uyaniyosa 1.uyku 11de, 2.uyku 3bucuk-4de uyutursunuz birde gece uykusu yaparsiniz cok direnirse banyo yaptirin her aksam. Bizde 9bucuk ayligiz ayni donemden gectik halada oluyor zor bir donem Allah yardimcimiz olsun🤗

basbaya kriz ağlıyor uyumakta zorlanıyor dalamıyor

uyku saati akşam 9 gibi yatıyor gece 5 6 defa kesik kesik uyanıyor

gündüzde toplasan 30dk kestiriyor

toplam 9 saat anca uyuyor

anne sütü ve ek gıda alıyor

Biraz harekete ihtiyacı olabilir veya diş çıkartıyordur. Damakları kabarmış mı bir bakın derim. Eğer öyle bir durum varsa bebek bisküvisi verebilirsiniz. Kolay yumuşadıkları ve tadını sevdikleri için bu dönemde iyi olabiliyor. Gün içinde bir kaç kez vereceğiniz için içeriği temiz ve daha sağlıklı ürünlere bakabilirsiniz, organik ürünü olan birçok marka var. Ben hero baby organik bisküvilerini alıyorum, siz de bütçenize göre araştırabilirsiniz. Tadını çok sevmişti eltimin bebeği ve ne zaman bisküvü yese kesin daha uzun uyuyordu. Eğer diş çıkarma yoksa biraz el, kol bacak hareketleri yaptırabilirsiniz, masaj gibi de yani. hem sindirimi düzelecektir hem de yorulduğu için mışıl mışıl uyur inşallah. Kısmet valla kolay gelsinn hepimize 🤗

diş çıkardığı için olabilir eğer öyleyse organik bebek bisküvisi verebilirsiniz tırtıklı yapıları oluyor kemirsin dursun hemde bebeğe hiç zararı olmaz, heronun var mesela. Bir arkadaşım pırasa sapı veriyor ama ben kokuyo diye sevmiyorum, işte yeter ki dişini kaşısın ve rahatlasın sonra uyur zten

Back