Çocuk Hastalıkları lütfen yardım !bebeğim hasta oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

neesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
82
2
86
Mardin
arkadaşlar benim 9.5 aylık bi bebeğim var ve hasta oldu.ateşi yok ama burnu akıyor ,sürekli hapşuruyor ve öksürüyor.sizce ne yapsam bebeğime iyi gelir.mukoral diye üst solunum yolu rahatsızlığı için bi şurubumuz var ondan versem nasıl olur acaba .doktora götürücem ama o zamana kadar bana yardımcı olun lütfen çok üzgünüm.mevsimsel birşey mi bilmiyorum mafoldumben

canım benim oğlumda 5 aylık ve zaman zaman oluyor ilkinde çok endişelnmiştim fakat burnu tıkandığı ve genzindekini atamadığı için bunun olduğunu öğrendim. doktorumuz bir burun damlası verip yüzü koyun yatırmamızı sonrada ılık bir duş aldırmamızı önermişti. istersen bir dene ama sürekli takipte et alerjik saman nezlesi yada girip başlangıcı falanda olabilir.ve keyifliyse alerjik olma ihtimali daha yüksek ancak eğer yrgun oynamak sitemiyor falansa doktoruna başvur hemen. ve bence ilaç vermesen daha iyi danışmadan.çok geçmiş olsun

teşekkür ederim canım sanırım alerjik olabilir çünkü neşemiz yerinde.ama hapşurdukça burnu akıyo kuzumun yarın doktora götüreceğim burun damlamız da bitti.tavsiyelerin için çok sağol.bizimde ilk rahatsızlığımız sanırım ondan panikledim biraz.

canim seni çok iyi anliyorum ilk bebek rahatsizligini atinca sonrakilerde pek fazla telaş yapmıyorusn ama endişelenecek bir durum yok ateş yoksa hiç panik yapma tonimer sprey al eczaneden fiyatı 20 tl.istedigin kadar kullanabilirsin çok işe yarıyor burnunu ve solunum yollarinı açıyor
arti hemen ilac kullanma canim..öksürük şurubunuda dr sormadan verme..

biraz ilik banyo iyi gelir..benim eşim karşı çıkmıltı ama ben o yokken yaptirdim banyodaki buhardan burnu açılıyor inan bana..arti bol bol çebilirse portakal mandalina suyu verebilirsin
pekmez çok işe yarıyor ıhlamurda verebilirsin göğsünü biraz açar
geçmiş olsun canim telaş yapma insan zamanla alişiyor
benim kızım ilk hastalandiginda seninki kadardi 39 derece ateşle dr koşmuştuk ben mahvolmuştum bogazından enfesiyon kapmişti..ondada dikkat et canim her bulduklarini agizlarina götürdüklerininden olurmuş 4 gün düşmemişti atieşi..allah dermansiz dertler vermesin

bunlar geçecek hastalıklar çocuk bu tabi hasta olmadan büyümez
saglicakla canim
0

çok sağolun içimi rahatlattınız.burun damlamız kalmadı ama buhar makinemiz var.çok şükür ki burnu akıyor hemde su gibi silerken korkuyorum.bi de gözleri kırmızı kırmızı ve sulanıyor sanırım nezleden dolayı ayrıca ıhlamur ve pekmezi deniycem portakal suyuda içirdim biraz .bebekler gül misali hemen soluveriyor.Rabbim kimsenin gülünü soldurmasın inşallah:Saruboceq:

amin canım çok geçmiş olsun bol bol burnunu aç serum fizyolojikle ayrca sıvı alımı çok olsun umarım hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…