• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardım arkadaşlar saçım renginden nefret ediyorum :S

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
arkadaşlar ben saçımı açtım sonra tekrar boyadım en son bakır kızıl voila boyadum kutu üstündeki renge aldanarak fakat kopkoyu renk çıktı ve kötü parlamalı kızıldı :S hiç sevmedim. üstüne palertte koyu kahve boyadum vs sonra içindeki kızıl parlamalar hala var karmakarşık bir renk tek renk bir saç istiyprum ama kopkoyu siyah olmasın ve açmadan saçımı yardım edecek varmı lütfen :((((((( ????:kkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben saçımı açtım sonra tekrar boyadım en son bakır kızıl voila boyadum kutu üstündeki renge aldanarak fakat kopkoyu renk çıktı ve kötü parlamalı kızıldı :S hiç sevmedim. üstüne palertte koyu kahve boyadum vs sonra içindeki kızıl parlamalar hala var karmakarşık bir renk tek renk bir saç istiyprum ama açmadan saçımı yardım edecek varmı lütfen :((((((( ????:kkk:

iki defa boya yaptın ve beğenebileceğin bi renk çıkmadı.daha koyulaştırmayı düşünmüyorsan kuaförde boya sildirme işlemi yaptırabilirsin.

iki defa boya yaptın ve beğenebileceğin bi renk çıkmadı.daha koyulaştırmayı düşünmüyorsan kuaförde boya sildirme işlemi yaptırabilirsin.

koyu kahveyi isteyerek yapmadım sadece kapansın diye öyle mecburi..kuaföre gtmek istemiyorum canım ya çünkü zaten gittim ve o kızllıkları kapatamadı yine çıktı aldı boyadı koyu kestane ve bir kar olmadı bana:S

saçının biraz akması lazım canım çnkü koyu bır renk ve kolay kolay değişik bir renk tutturamassın tutmaz

Son düzenleme:
koyu kahveyi isteyerek yapmadım sadece kapansın diye öyle mecburi..kuaföre gtmek istemiyorum canım ya çünkü zaten gittim ve o kızllıkları kapatamadı yine çıktı aldı boyadı koyu kestane ve bir kar olmadı bana:S

işte kuaförlerin kafasına göre yaptıkları işlerden biri.benimde saçlarım 3 ay öncesine kadar platindi.sonra kendi kendime karamele boyadım ama maalesef kutuda durduğu renk gibi kafada durmuyo meret.bu nüansı atlamışım. :)

platin olmasından mütevellit saçlarım yeşil oldu yıkadıkça aktı çünkü:D

sonra kendi kuaförüm yerine başka bi kuaföre gittim.bu da yaptığım ikinci saçmalık.
o da kahveye boyadı oldum kapkara.

neyse daha sonra kendi kuaförüme gideyim dedim başka çarem kalmadı tabi.hemen 1 saatte akıttı boyayı saçımdan ilaçla.kapkara saçlar oldu hürremin saç rengi gibi:)

sonrasında da güzel bi bakıra boyadık:)

beğenmediysen daha da koyulaştırma yani.onu demek istiyorum.çünkü boyadıkça saça yapışıyo o renk maalesef.

kuaförler akıtıyorlar rengi diye biliyorum ama hiç yaptırmadım
bence bir kaç ay akmasını bekleyin
ama yine de karamel bile yapmaya kalksanız açtırmadan çok zor

işte kuaförlerin kafasına göre yaptıkları işlerden biri.benimde saçlarım 3 ay öncesine kadar platindi.sonra kendi kendime karamele boyadım ama maalesef kutuda durduğu renk gibi kafada durmuyo meret.bu nüansı atlamışım. :)

platin olmasından mütevellit saçlarım yeşil oldu yıkadıkça aktı çünkü:D

sonra kendi kuaförüm yerine başka bi kuaföre gittim.bu da yaptığım ikinci saçmalık.
o da kahveye boyadı oldum kapkara.

neyse daha sonra kendi kuaförüme gideyim dedim başka çarem kalmadı tabi.hemen 1 saatte akıttı boyayı saçımdan ilaçla.kapkara saçlar oldu hürremin saç rengi gib
sonrasında da güzel bi bakıra boyadık:)

beğenmediysen daha da koyulaştırma yani.onu demek istiyorum.çünkü boyadıkça saça yapışıyo o renk maalesef.

haklısın canm :S

Back