Saç Kesim Şekilleri LÜTFEN YARDIM, aksam saclar gidecek, orta boy BOB nasil sizce???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
silindi

Son düzenleme:
bence iyi düşünmelisin ancak kısa saçın kullanımı bence uzun saçtan çok daha rahat iyi düşünmelisin dememim sebebi kesecek kuaför için çünkü beceremez seni kuşa dönüştürebilir.sonrada erkek traşı olursun benden sölemesi

yok yok, önce omuzuma kadar yaptiricam böle model, kat kat, önler uzun gidecek hafif....
hosuma gitmezse azicik daha gider ucundan...

uzun saclar, bide az saciniz varsa, hos durmuyor.

ben bundan yaklaşık bir hafta önce kestirdim saçımı ama benimkinde kuaför kazası oldu normalde benim saçlarım da seninki kadar uzunluktaydı bende gülben ergen modeli yaptırayım istedim ancak kuaför denilen o kasap saçlarımın içine etti ertesi gün bende sinirle başka kuaförde soluğu aldım ve inanmayacaksın ama erkek saçı gibi kısacık kestirdim.Şuanda da acayip rahatım canım

herseyin hayirlisiymis demekki
memnunsan süper :)
kullanislidir kesin...

bi deneyim bakalim, hem sac dökümüm de azalir ins

tepkiler güzel oldu, herkes beyendi.... ama erkek arkadasim görmedi daha eyvah :)

Son düzenleme:
tesekküür ederiiim

benim istediğim kesim bu ama saçımı böyle kesebilmek için yaza kadar beklemek zorundayım çünkü kuaför mağduru oldum maalesef.sana da çok yakışmış bence.güle güle uzat.

tsk ederim hepinize :)

bob benim favori saç modelimdir yaklasık 3 sene bob kullandım sana da yakısmıs canım ama bence bir iki cm daha uzun olsa daha güzel durur.zaten bir iki hafta içinde uzar benim dediğim boya gelir :) ve ayrıca cok da kullanıslı bir modeldir.hayırlı olsun :)

benim saçlarda ÇOK UZUN KISACIK YAPIYIM DİYORUM YAni şu yeni gündemde olan kütten nedersini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…