lütfen yardım acill

Paranı al sonra ayrıl, babam öğrendi acil yatırmam gerekiyor geri bankaya de birşey uydur
Sevmediğin adam sana paragöz dese nolcak demese nolcak boşver onu

ayrıl. gurur paradan daha önemlidir, para için sevmediğin adama katlanma, sonra kendine yediremezsin.
ahlak sahibi bir insansa zaten sen ayrılınca borç bulur harç bulur, bir şey satar paranı öder ödemezse de yapacak bir şeyin yok. bir daha da insanları tam anlamıyla tanımadan akçeli işlere girmemeyi öğrenirsin bu vesileyle.

Evet en kısa zamanda sana ödicem demişti
1 sene çalışıp ödicem o parayı artık vermzsede başımın gözümün sadakası olsun demekten başka bir çare yk :-(

Önemli bir geçmiş ödemenizin olduğunu ve o parayı kredi çekerek ona verdiğinizi söyleyerek yola çıkabilirsiniz ....

kusura bakma ama soğuk su iç üstüne.insan sevgilisne borç verir mi ya..nişanlın değil sözlün değil...üstelik 2500 tl....erkek olsaydıda sizden istemeseydi.....sizde vermeseydiniz....hiç ödeyeceğini sanmam

Evet en kısa zamanda sana ödicem demişti
1 sene çalışıp ödicem o parayı artık vermzsede başımın gözümün sadakası olsun demekten başka bir çare yk :-(

O sadakayi ihtiyaci olan fakirlere verseydiniz bu kışın kış gününde yakacak komurleri karsilanirdi.
Ne sadakasindan bahsediyorsunuz Allah askina????

insanların zor durumları olabilir, sevgilisinden yardım isteyebilir ben buna hoşgörüyle bakıyorum.
ama siz de para veriyorsunuz 1 hafta sonra sevginiz bitiyor o zaten bi ilginç. hadi sizi kıracak, soğutacak şeyler yaptı diyelim. siz bu adama neden bende de para yok kredi çekerek verdim bu parayı demediniz ki??
şimdi bence ilk yapmanız gereken bunu söylemek.

Yaaa ben buraya konu açtım fikir almak için size beni yargılayın demiyorumki yanlış yaptığımın bende farkındayım bu zamanda insanlara güvenmenin doğru olmadığının bende farkındayım ama eleştirmek sana düşmrz yardımcı oluyosan ol yoksa eleştirme arkadaş

Kimsenin seni eleştirdiği yok hem utanmadan para isteyen birine paranı veriyosun kendi paranı isterken nasıl isticem diye yardım istiyosun

Azıcık Müge Anlı programını izleseler bu kızlar akıllanacak da işte . Nasıl verirsin onca parayı 100 değil 200 değil tam 2.500 adam resmen kandırmış almış paranı elinden. 2 senede ayrılmasan gelmez o para geriye..sen de akıllanır bir daha kimseye beş kuruş vermezsin..

brn üniversitedeyken o zamanki erkek arkadaşım benden borç istemişti, 100 Euro mu 150 mi öyle bişeydi (o zamanlar para biriktiriyordum euro olarak o da biliyodu) bikaç ay geçti baktım ödemiyo ee benim de durumum ortada o paraları ben nasıl biriktirdiğimi ben bilirim bi de vermedikçe adama da gıcık olmaya başlamıştım, bigün çat diye istedim ihtiyacım var ne zaman verebilirsin diye 1 hafta sonra vermişti.
sen de çat diye isteyeceksin. ne için istedi ki o kadar parayı, sana mı güvenmiş, sen olmasan ne yapacaktı allah allah.
boşver ne düşünürse düşünsün zaten sevmiyormuşsun sen iste verirse verir, vermezse geçmiş olsun

Kimsenin seni eleştirdiği yok hem utanmadan para isteyen birine paranı veriyosun kendi paranı isterken nasıl isticem diye yardım istiyosun
Yukarıları okursan anlarsın fikir isteyemezmiyim
şöyle aranızda kusursuz um diye geçinenler yokmu millete ahkam kesersiniz anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…