Parayı vereli 2 hafta oldu.hemen verdiğim gibi istemek bilmiyorum utanıyorum paragöz demesindenO nasıl senden para isterken çekinmemişse sende çekinmeden isteyebilirsin
Ben ona hiç bi zaman param var gibi laflar etmrdim o öyle bir fikir yürütmüş kafasında parayı verdikten sonra öğrendim öyle düşündüğünüParanı al öyle ayrıl.. safmısınız nesiniz ya, kredi faizini kim ödeyecek babanızmı..
Neden paran varmış gibi davranıp birikiminden vermiş gibi yaptınız... Sizi daha çok yesin diyemi
Yani baştan aşağı yaptığınız şey yanlış... kötü
Sen para göz biri olsan ona o parayı vermezdin. Hem bırak ne düşünüyosa düşünsün iste paranı.Parayı vereli 2 hafta oldu.hemen verdiğim gibi istemek bilmiyorum utanıyorum paragöz demesinden
bilgece sahalarda gözümüz yollarda kaldı vallahi hoşgeldinBenim anlamadigim olay, neden sevmediğin, ayrilacagin bir adama borç para veriyorsun?
Sevgim biteli bikaç gün oldu2 haftada mı sevgin bitti?
Nasıl adamlarla flört ediyorsunuz anlamıyorum ki...
bilgece sahalarda gözümüz yollarda kaldı vallahi hoşgeldin
Ayrılacağımı düşünmedim açıkcası seviyordumBenim anlamadigim olay, neden sevmediğin, ayrilacagin bir adama borç para veriyorsun?
baya uzun sürdü yahuAy canim hos buldum.Mapusluk uzun sürdü
işin kötüsü hazır kredi çekip verdim o ise hesabımdaki parqyı vrrdim sanıyor.heray hesabımdan bir miktar kesilecek kredi borcu bitene kadar.Ben
Ben ona hiç bi zaman param var gibi laflar etmrdim o öyle bir fikir yürütmüş kafasında parayı verdikten sonra öğrendim öyle düşündüğünü
Ayrılacağımı düşünmedim açıkcası seviyordum
ama ne olduysa 1 hafta içinde oldu işyerimdede sorun yaşadım son hafta bana fazla drstek olmadı yine hep kendini düşündü herzamnki gibi benimde yeni gözüm açıldı
Parayı vereli 2 hafta oldu.hemen verdiğim gibi istemek bilmiyorum utanıyorum paragöz demesinden