Lütfen yardım acil HAMİLEMİYİM?

ktgg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
182
Puanlar
103
Yer
İzmir
Kızlar lütfen yardım edin bana tecrübeleriniz sonucu yorum yapın.ben 2 temmuz da ilişkiye girdim.adetim 21 haziran da başlamıştı.yani adetin 11. Günü ilişkiye girdim.korunmasız.düzenli regl olan bi insanım.ilişkiden 2 yada 3 gün sonrası yumurtlama dönemim.ilişkide ben üstteydim.pozisyondan dolayı içime sperm geldiği halde hamilelik riski azalırmı?İlişkiden 5 gün sonra test yaptım ultra hassas gebelik testi.negatif çıktı.testte ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir yazıyo ama.daha yumurtlama günüö 3 Gün önce yani döllenme ve rahme yerleşme bunlar süreç alıyo diye biliyorum.yani doğru sonucu verirmi?yumurtla dönemi ağrıları sanıyodum ama hala ağrıyo.6 gündür kasık ağrım.bel ağrım.oturup kalkarken bile ağrıyo.göğüslerde hassasiyet ağrı var.mide bulantım yok.yani yumurtlama dönemi ağrısı 6 gün sürermi ben anlamadım.NOLUR yardım edin tecrübelerinizle.adetime daha 10 gün var.

Kimse yokmu yardım etcek

Benim bildiğim kadarıyla, sperm içerde 3 güne kadar kalabiliyor. Yani yaşayabiliyor. Hamilelik riskin var çünkü tam yumurtlama Zamanında korunmasız ilişkin olmuş. Pozisyonlarda çok fazla fark etmiyor diye biliyorum ben; erkeğin boşalması anında sperm zaten gidiyor diye biliyorum ama daha iyi bilenler daha doğru bilgi verir bu konuda. Ama benim diyebileceğim şey; hamilelik riskin yüksek.

Umarım istenen bir hamileliktir. İstenmeyen bir hamilelik şüphesi ise; keşke ertes gün hapı alsaydın..

Benim bildiğim kadarıyla, sperm içerde 3 güne kadar kalabiliyor. Yani yaşayabiliyor. Hamilelik riskin var çünkü tam yumurtlama Zamanında korunmasız ilişkin olmuş. Pozisyonlarda çok fazla fark etmiyor diye biliyorum ben; erkeğin boşalması anında sperm zaten gidiyor diye biliyorum ama daha iyi bilenler daha doğru bilgi verir bu konuda. Ama benim diyebileceğim şey; hamilelik riskin yüksek.

Umarım istenen bir hamileliktir. İstenmeyen bir hamilelik şüphesi ise; keşke ertes gün hapı alsaydın..
İstiyorum hamileliği.ondan almadım ertesi gün hapı.inşallah allah izin verrse.

İstiyorum hamileliği.ondan almadım ertesi gün hapı.inşallah allah izin verrse.

Hamile kalma ihtimalin çok yüksek, inşallah da kalmışsındır öyleyse :)

Back