Lütfen yardım! 2 yaşında oğlum köprücük kemiği kırıldı.

gkcgr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
5
0
27
Alçıya almadılar bandajla sardılar ilk defa başıma geliyor. Ağrı kesici veya başka bişey ne kullanmam lazım. Sabit de durmuyo çocuk hareketli sürekli. Başına gelip çabuk iyileşen oldu mu ?

Bir bilgim yok geçmiş olsun demek istedim. Kısa zamanda iyileşir inşallah

Alçıya almadılar bandajla sardılar ilk defa başıma geliyor. Ağrı kesici veya başka bişey ne kullanmam lazım. Sabit de durmuyo çocuk hareketli sürekli. Başına gelip çabuk iyileşen oldu mu ?

Bir bilgim yok geçmiş olsun demek istedim. Kısa zamanda iyileşir inşallah
Teşekkür ederim inşallah

Eklentiler

• 9E28ACF6-00BA-4187-93B6-B401771A707C.png
    458,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 02828C99-029C-4B77-B74D-6AEED8030BC9.png
    435,5 KB · Görüntüleme: 61
Geçmiş olsun, 1.5 yaş civarında abimin başına gelmiş. Dediğiniz gibi o zamanlarda alçı falan yapılmıyormuş. Ve gene dediğiniz gibi, abim de çok hareketliymiş. :)) Hiçbir problem olmadan, kendi kendine kaynamış ve daha sonra da sorun çıkarmadı. Ne kadar zamanda iyileşmiş, söylendiyse de hatırlamıyorum maalesef. Umarım en kısa sürede iyileşir oğlunuz.

Kuzenin başına 22 yaşında geldi bandaj sarıldı sanırım 1,5 ayda toplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…