oglum 31 haftalık 1090 gr dogdu.2 ay emdi daha sonra mamaya başladık.şimdi 8 aylık düzeltilmiş 6 aylık.kilosu 5400 gr.çok iştahsız kilosu çok düşük ne yapacagımı bilemiyorum.supravıt ve pedivit kullanıyoruz.ek gıdaları zorla alıyor.bir haftadırda diş çıkarıyor ondan çok huzursuz.kilo alımı 2 aydır durdu.doktorlarıda allah bildigi gibi yapsın.o kadar doktor gezdik bir tane iyi bir doktora denk gelemezmeyiz.tek söyledikleri annesi zamanla kilo alır acele etmeyin.ne zamanı çocugumun saglıgı söz konusu halen sabır diyorlar.o kadar zayıfki kucagıma alınca çok üzülüyorum.8 aydır kendi hayatımdan vazgeçtim sadece oglumla ilgileniyorum kapıdan dışarı çıkmıyorum doktora gitmek dışında.24 saat gözünün içine bakıyorum nasıl ne yapabilirim diye ama bir sonuç yok.benimle aynı sorunları yaşamış ve tecrübesi olan anneler varsa lütfen akıl verin ne yapmalıyım.bizim birde 2 yaşından önce ameliyatımız var kilo alımı iyi olamalı böyle giderse oda olmayacak.allah bana sabır ogluma saglık versin.çok zooooor ikinci kez anne olmak.