• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardımcı Olur Musunuz

silinecekhesap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
10
0
1
30
Merhaba ben şuan gebelik istemiyorum 17 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ( normalde 5 6 gün gecikir ) ve o gün şüpheli ilişkiye girdim korunmasız bundan 7 8 gün sonra adet oldum bunun yerleşme kanaması ile alakası var mıdır ? Ayrıca belirtiler yerleşme kanamasından önce mi başlar sonra mı en önemli merak ettiğim şuan aradan neredeyse 3 ay geçti üstünden ve geçen ay da gecikmeli olarak adet oldum düşünüyorum bu ay gecikme olmadan adet oldum yani bu şekilde gebelik kanaması olmaz değil mi 3 üde 4 5 gün sürdü en az yardımcı olursanız sevinirim ( ilişkiden 43 gün sonra test yaptım sadece 5 dakika bekleyebildim tek çizgiydi ) ayrıca düzenli olarak antidepresan hapları kullanıyorum gebelik var mıdır yardımcı olursanız sevinirim ( gebelik istemiyorum )

Eminsiniz değil mi yani beklenen adet döneminde başka bir kanama olmaz olsa bile bu şekilde 4 5 gün sürmez değil mi siz yaşadınız mı böyle bir şey
Ben şuan hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim andan beri adet olmadım. Yerleşme kanaması öyle adet gibi olmaz hamile birisi de 3 ay adet falan görmez.

Back