• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Lütfen yardımcı olur musunuz aşılama olup erken gebelik testi yaptıran var mı ?????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mumerve

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
13
7
6
34
Merhaba arkadaşlar ben üç yumurta ile aşılama oldum ayın 22 sinde iğne oldum 25 ine kadar gün aşırı beraber olduk
Dün pediactör erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün var çok çok silik çizgi çıktı ışıkta dikkatli bakınca görülüyor sizce hamile miyim ya çalıştığım icin doktora gidemedim henüz

Merhaba arkadaşlar ben üç yumurta ile aşılama oldum ayın 22 sinde iğne oldum 25 ine kadar gün aşırı beraber olduk
Dün pediactör erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün var çok çok silik çizgi çıktı ışıkta dikkatli bakınca görülüyor sizce hamile miyim ya çalıştığım icin doktora gidemedim henüz
İnşallah hamilesinizdir adet gününüz geçmeden bence test yaptırmayın adetiniz geçince de evde değil kan vererek test yapın

Ben ilk asilamamda erken gebelik testi yaptım 11.gunde ışığa tutunca gözüken bir çizgiyi ama maselef sonucum negatif oldu umitlenmeyin biraz daha bekleyip kan testi verin

Ben de 3 yumurta ile aynı gün aşılama oldum. Adet gününü değil de aşılamanın 14. Günü yani pazartesi günü test yapın. Aşılamadan sonra adet günü önemli olmuyor

merhaba arkadaslar aşılamanin kacinci gunundesiniz belirtileriniz var mi

Merhaba ben aşılamanın 6. Gunundeyim heyecanla bekliyorum çok heyecanlıyım ne hissedecegimi bilmiyorum bu güne kadar kasık ağrısı bel ağrısı vardı ve beyaz akıntım

Back
X