• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım..

gulken00

Guru
Kayıtlı Üye
ActiBreast diye bir krem varmış duyan var mı bu kremi kullanıcı yorumları olumlu ama iyice araştırmak istedim. Ayrıca kesin çözüm için operasyon şart mı?

ben yazın 3 ay boyunca kullandım ActiBreast i.ışkence gibiydi,sabah akşam masaj yaparak göğüse sürülüyor.kullanıldığı sürece göğüslerde dolgunluk yapıyor,ama kullanmayı bıraktıktan sonra ANINDA eski haline dönüyorlar,anliycağınız para tuzağı

bu kremi kullandıktan sonra ameliyat olmaya karar verdim ,ama ameliyat sonrası arkadasları okuyorum da cok ağrılı olduğunu göruyorum ve u beni cok korkuttu

yaa herkeste agrı olcak die bişey yok arkadaslaarrr.. korkmanız normal bu konuda hak weriyorum emin olun amelyt olan herkeste aynı aşamalardan gecti.. tedirgin olmak cok cok normal..agrı sızı bi takım sıkıntılar elbet olcak ama sonuclar gercekten güzel.. ihtiyacı we imkanı olan hiç düşünmesin bnce..ciddi bi eksiklikmş... bunu yaptrdıktan sonra cok daha ii anladım zemuszemus

arkadaslara aynen katılıyorummm
bende acti breast dahil olmak üzere bircok hap ve krem mağduruydum :((
ameliyat şart başka çöümü yok bu işin
iyiki olmuşum ameliyatımıııı:teytey:
tek sorunum ayrık durmaları :((
artık aynaya baktımda yada bisey giydiğimde mutluyummmmmmmmmm

Sanırım ben de ameliyatta karar kılıcam. Peki iz kaldı mı? Koltuk altını düşünüyorum. Sizce nasıl olmalı bir de iğneli yöntemler falan varmış diye duydum. Kafama karışık aslındabilmiyorumkismile

Bu arada bayanlar ben 22 yaşındayım.Bundan sonra gelişme olmaz diye düşünüyorum. Fikirleriniz karar vermem için önemli gerçekten:Saruboceq:

bnde 21 yasındayım..wala hikaye yaaa yok ewlenince büyür yok cocuk olunca büyür diyolar ama ewlenmiş cocugu olmuş ama hala gögsü küçük olanlar war..zannetmiyorum gelisecegini.. iz konusunu cok takma bnce. en cok tercih edilen gögüs altı kesisi sonra da gögüs ucu.. ama bizim gbi bekarlarda cok tawsiye etmiyo doktorlar gögüs ucu kesisini ilerde cocuk emzrmede sorun yaratanbilirmiş ama yaratmayablirmiş de... yani riskli bi durum. bn göze alamadım..ama sen alırsan yaptrablrsin.. zemuszemus

Back
X