Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar sırtım kol ve bacaklarımda içten kasılma oluyor depresan kullanıyorum 20 mg 1 aydır ama halaa geçmedi gevşiyor gibi değişik bir his ve sürekli birde sağ kol ve bacağımda boşluk hissi boşalma tarzı bişey oluyor sebebi nedir yaşayan oldumu
merhaba arkadaşlar sırtım kol ve bacaklarımda içten kasılma oluyor depresan kullanıyorum 20 mg 1 aydır ama halaa geçmedi gevşiyor gibi değişik bir his ve sürekli birde sağ kol ve bacağımda boşluk hissi boşalma tarzı bişey oluyor sebebi nedir yaşayan oldumu