Arkadaşlar merhaba. Erkek infertilitesi nedeniyle 2 kez mikroenjeksiyon denedik. başarısızlıkla sonuçlandı. Doktorum bana 2. mikro denememizde 3 tane 1. kalite embriyo transfer edildiğini ve buna rağmen olumsuzlukla sonuçlandığı için spermlerde genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi. Moralim bozuldu genetik testte bi sorun çıkarsa tüp bebek yaptırma şansımız da mı yok olacak. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım edin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardım...Spermlerde genetik test yaptıran var mı?
- Konu Sahibi daglarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2007
- 129
- 0
- 316
- 39
slm bende 2 ay önce mikro dan negatif sonuç aldım
eşimde morfoloji 0 doktorum spermlere genetik test istedi eşim şuan selenyum kullanıyor 1 ay sonra yaptırıcaz eger yüzde30 undan fazla spermde genetik bozukluk çıkarsa genetigi düzgün spermlerle işlem yapılabilecegini söyledi doktorum allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
eşimde morfoloji 0 doktorum spermlere genetik test istedi eşim şuan selenyum kullanıyor 1 ay sonra yaptırıcaz eger yüzde30 undan fazla spermde genetik bozukluk çıkarsa genetigi düzgün spermlerle işlem yapılabilecegini söyledi doktorum allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- 96
- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- 96
Spermlere genetik test yapılmıyro zannedersem...Kanda yapılıyor test....
Genetik problem çıkarsa PGT yapılıyor, yani embriyolara genetik test...
sana katılıyorum canım:lepi:
- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
Kızlar merhaba, benim aşılamalarda hep eşimin morfoloji ve sayı azlığından başarısızlık alındığı söyleniyordu. Umut tüp bebekte ilk denememde ne yazıkki 25 yumurtamdan hiç biri döllenip transfer edilemedi.Bu sefer sperm sonucun iyi olunduğu ancak yumurtalartımın içinden olgun çıkmadı büyük ihtimalle yumurtalarında sorun var yoksa bu spermle çoktan hamile kalırdın dedi dr bana. Dr şimdi hem eşim hem benden kanda kromozom tahlili istedi. Bunla birlikte eşimden sperm fısh denen bir genetik tahlil daha istedi. Henüz yaptırmadım sonuç nasıl çıkacak bende çok merak ediyorum. ıçinizden hiç sperm fısh yaptıran varmı? Birde çok pahalı tahliller bunlar bi çok yerden fiyat aldım ama yüksek fiyat verdiler. Allahtan anlaşmalı yerleri varmışki orası daha uygun