• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin!

angel_eda

rabbim bebeğimi koru...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
730
5
96
Nevşehir
arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. ben de polikistik over var. 5 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum. geçen ay artık yumurtam olduğu için ilaç kullanmadım. doktor kendi haline bırakmamızı eğer gebelik olmazsa aysonunda kendiliğimden regl olacağımı söledi. benimde tam adet olacağım gün çok az lekelenme geldi. önce dedim ki bu ay da olmadı. sonra baktım hala gelen giden yok dedim ki acaba yerleşme kanaması mı. ben test yaptırana kadar 5 gün geçti testte ise sonuç negatif çıktı. bende hemen farlutal e başladım ancak lekelenmem zamanla geçti bitti. şimdi merak ettiğim şey bu farlutal benim regl olmamı sağlıcak mı?

evet farlutal zaten adet kanamaları olmayanların kanama olmasını sağlıyo ama bu farlutalıda doktor kontrolunde kullan tekrar doktor kontrolunden geç bence

arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. ben de polikistik over var. 5 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum. geçen ay artık yumurtam olduğu için ilaç kullanmadım. doktor kendi haline bırakmamızı eğer gebelik olmazsa aysonunda kendiliğimden regl olacağımı söledi. benimde tam adet olacağım gün çok az lekelenme geldi. önce dedim ki bu ay da olmadı. sonra baktım hala gelen giden yok dedim ki acaba yerleşme kanaması mı. ben test yaptırana kadar 5 gün geçti testte ise sonuç negatif çıktı. bende hemen farlutal e başladım ancak lekelenmem zamanla geçti bitti. şimdi merak ettiğim şey bu farlutal benim regl olmamı sağlıcak mı?

pardon arkadaşım ama ben anlayamadım evde test yaptıktan sonra doktoruna danışmadan mı başladın farlutal'a?eğer öyleyse hemen doktoruna koştur çünkü evde yapılan testler her zaman güvenli olmuyor şöyle söyliyim ben evde belki 10 tane test yaptım hep negatifti adet olmayınca doktorum farlutala başlamadan evvel kan testi yaptır dedi ve gebe olduğumu öğrendim..bu farlutal bebeğe ÇOK ama ÇOK zararlı çünkü :olmaz: Allah korusun..İnşallah hamile değilsindir ama doktoruna git bence ya da gidip kan testi yaptır lütfen..
bunun dışında evet farlutal adet söktürücü hormonal bir ilaçtır ve ben defalarca kullandım..ilaç bittikten en çok 1 hafta sonra kanaman başlar normalde..benim 3. günü başlardı..
iyi haberlerini bekliyorum canım..

Back
X