Meehaba arkadaşlar. Benim yüzümde üç senedir geçmeten sivilce gibi şeyler çıkıtor. Sivilce de demek istemiyorum. Kan pıhtısı toplanıyor. Sonra bu aylarca gitmiyor. 5 6 7 ay gitmiyor. Gitse bile çukur kalıyor. Bu bir süre sonra bazen irim topluyor. sıktığınızda kan pıhıtısı Ve irin fışkırıyor. Kaç doktora kaç cildiyeye gittim ne olduğu belli değil. Doktorlar böyle bir Şey görmedik deyip sivilce yazıyorlar rapora. Yüzümden parça bile aldılar. Yüzüm delik deşik oldu. Allah rızası için yaşayan varsa yardım etsin. Sıkınca o alan kırmızı oluyor dağılıyor çok ağrıyor. onunda resmini ekledim. Ve sivilcr problemim yoktur ama burun be dudak arasındaki bölgenim yanlarında çıkıyor başka hiçbir yerde ne sivilce ne başka bir şey çıımıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltler Lütfen yardım edin. Yüzümde kan pıhtısı toplanıyor
- Konu Sahibi Sinemxxxx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #doktor cildiye cilt ciltlekesi dermatolog doktortavsiye leke sağlık sivilce yüzbakım
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2020
- 131
- 245
- 53
- 40
Kullanmadığım sivilce hapı, yüz kremi kalmadı. Allahım ne olduğunu bilsem yok. Neyin sebep olduğunu bilsem yok. Su ise bunu yapan su içmeyeceğim o derece. Yok ama allah kimseye dermansız dert vermesin. Kendimi okuttum bile yemin ederim ama yok anlamıyorumMerhaba gecmis olsun bazen negatif enerji de sebep oluyor.Karacigerinize baktirmadi iseniz orayada baktirip,ilaclarinizi kullanip ustune birde nazara okunan dualari bir bardak suya okumuyup icin gunde birkac kere.
- 1 Nisan 2020
- 131
- 245
- 53
- 40
- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83