• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin morelim çok bozuk

rulinnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
197
86
38
35
Kizlar bugün tüp bebek transferimin 11 günü. Yarın test günüm. Dayanamayıp idrar testi yapdım neqatif çıktı. Çok üzgünüm. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kızlar böyle bişey başınlza geldi mi? İdrarda neqatif ama testde pozitif çıkan. Lütfen okuyup geçmeyin. Desteğinize ihtiyacım var.

Canim benim öncelikle her şey nasip,belki bebeğinin vakti gelmemiştir.
Ayrıca geç döllenme diye bir şey bir ihtimal öyle olabilir. Ayricaaaaaa idrar testi adet bi kaç gün geçince daha net cevap verir.kan testi yaptirmadigin için çok da umutsuz olma derim.
Zor bi süreç bi çok arkadasim bu sureci basariyla atlatip bebeğine kavuştu. Unutma bi sinav içerisindedir.

Teşekkür ederim canım desteğin için. Geç döllenme de ola bilir belki. Allahım sığınıyorum. Başka çarem de yok zaten.

arkadaşım daha önce birkaçtane böyle durum yaşayanların mesajlarına rstlamıştım inşallah seninde öyledir kan testinde pozitifi görürsün zor bir süreç ama en başta moral lazım sana allah yardımcın olsun

arkadaşım daha önce birkaçtane böyle durum yaşayanların mesajlarına rstlamıştım inşallah seninde öyledir kan testinde pozitifi görürsün zor bir süreç ama en başta moral lazım sana allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım. Yarın bakıcaz artık. Ama hiç umudum kalmadı. Hakkımızda hayırlısı.

ben de 11. gün de idrarda negatif gördüm ve bugün de kan testim negatif çıktı....1. aşılama 2 tüp bebek milyon tane ilaç sonrası kocaman bir sıfır... hemşirem 5.gün transferlerinde 11.günde kan testinde aşağı yukarı 50 cüvarı çıkar dedi...önümüzdeki maçlara bakalım....

Back
X