• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim

Gamzesuleyman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
5
0
1
29
Adetim düzenli günü gününe olurum bu ay 3 gün geciktim 3. Gun yani bu ayin 1 inde koyu kahve rengi akıntılarım oldu 2 gün sürdü cok az bir şekilde
1 hafta bekledim gecen pazar test yaptım sabah ilk idrarla silik çıktı bu gun ise kan testi yaptirdim sizce sonuc ne olur benim gibi yasayan var mı 1 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz
15651099019072404170238352780757.jpg

Test bozuk negatif ya da pozitif diyemeyiz. Tekrarlayıp atın isterseniz. İdrarı az damlatmanız gerekiyor.

Bütün idrarımı damlattınız naptınız. Hamilesiniz büyük ihtimal 4,5damla damlatip deneyin

Merhaba kizlar öncelikle 6 aylık evliyim ve hiç korunmadim son iki aydır tiroidim olduğunu öğrendim ve ilaç kullanıyorum yarın bitiyor ilacım ve ben bu ay adetten çıkar çıkmaz ölçüm yaptım çok şükür normale düşmüş temmuz 13 adet baslangicim temmuz 25 de pembe leke gördüm daha sonra 3 ağustosta pembe leke gördüm şuan bata 4 gün var 6 aydır ilk defa ben böyle pembe lekenme gördüm sizce neyden kaynaklaniyor yumurtlama ve döllenme lekesimi lütfen yaşayanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba kizlar öncelikle 6 aylık evliyim ve hiç korunmadim son iki aydır tiroidim olduğunu öğrendim ve ilaç kullanıyorum yarın bitiyor ilacım ve ben bu ay adetten çıkar çıkmaz ölçüm yaptım çok şükür normale düşmüş temmuz 13 adet baslangicim temmuz 25 de pembe leke gördüm daha sonra 3 ağustosta pembe leke gördüm şuan bata 4 gün var 6 aydır ilk defa ben böyle pembe lekenme gördüm sizce neyden kaynaklaniyor yumurtlama ve döllenme lekesimi lütfen yaşayanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Yumurtlama günü kanamaniz olmus normaldir bazen kabul edilebilir.bi sonraki lekelenmede yerlesme kanamasi olabilirde olmayabilirde. Adet gününü bekleyip test yapin

Bu ay bende sabırsızım adet sonu kürler yaptım dün resme adet ağrıları yaşadım sabah adet olurum.diye düşünürken şimdi de sağ kasigimda aşırı sertlik ve ağrı var adetime 8gun var nasıl geçecek günler bilmiyorum inşallah bayram bize bebek sevinci yaşatarak gelir

İdrar yanlış yere ya da çok fazla miktarda damlatılmış gibi duruyor.testi tekrarlayın lütfen bu test görünümü normal değil.

Back