Lütfen yanıtlayın

sorusoracagim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
5
-4
1
25
Bu test net gebelik mi oluyor ilk kez yaptım testi araştırdım bazen testlerde hata olduğu söyleniyor. 7 gün gecikti adetim bunu da belirteyim. bu akşam kan vereceğim ama çok merak ettim yinede sormak istiyorum. Bu arada hamile belirtim yok hamile gibi de hissedemiypeum kendimi düşünmüyordum çünkü sanırım ondan bu tip durum yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_2807.png
    IMG_2807.png
    289,8 KB · Görüntüleme: 64
22 Temmuz Saat 15.44 konunuz
Merhaba adetim 9 gün gecikti. Takvime göre 13-14ünde olmam lazımdı. 18i ve 19unda ağrım var diye ped taktım ve görsele eklediğim gibi bir akıntı mı denir böyle bir şey oldu. 2 gün önce kaset test deniliyor sanırım çokta bilgim yok ondan test yaptım onuda eklerim sonucu ama ben kendimi hamile hissetmiyorum hiçbir belirti yok. Böyle bir şey yaşayan var mı acil yorum yapan olursa sevinirim kan vericem bu akşam acilde belli olacak ama önden fikir sormak istedim bebek beklemiyorum şu an çünkü. Evli arkadaşım kesin net hamilesin diyor peçete de öyle leke olduğu için üstüne gördün diyor Eki Görüntüle 3455857

Bu test net gebelik mi oluyor ilk kez yaptım testi araştırdım bazen testlerde hata olduğu söyleniyor. 7 gün gecikti adetim bunu da belirteyim. bu akşam kan vereceğim ama çok merak ettim yinede sormak istiyorum. Bu arada hamile belirtim yok hamile gibi de hissedemiypeum kendimi düşünmüyordum çünkü sanırım ondan bu tip durum yaşayan var mı

Kesin sonuç için kan testi verebilirsiniz.

22 Temmuz Saat 15.44 konunuz

Kesin sonuç için kan testi verebilirsiniz.
Öyle yapacağım bu akşam fakat bilgili olduğum bir konu değil ilk kez test yaptım netten araştırdığımda bazen yanlış çıkabiliyormuş silik mi oluyor bu yoksa net şekilde pozitif mi oluyor ama dediğim gibi kan testi vereceğim sadece önden bilgi almak istedim bilgili kişilerden

Hamile sin

Hepimizin midesini bulandırdıktan sonra hala hamileliğinin onayına mı ihtiyacın var ? Kaç kadın sana önceki konunda hamilesin dedi ya zaten 😏😏

Back