Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kan testı yaptırmadın mı :)
bellı olmuyor kı basında kı kırmızılık ne onu anlayamadım ..sonda bellı belırısız bır sey var ama
sen baktıgında ne goruyorsun..
ınsallah hamılesındır
Test çok dağılmış yenilemen gerek bence ..Vardır yada yoktur demek yanlış amaaa inaşallahhh
aynı olay arkadaşımın başına geldi ikinci çizgisi silikti.onun anlamıda adetinin daha 5 gün geçmesiymiş.normalde adetin 10 gün gecikmesinden sonra net ikinci çizgisi görünürmüş.arkadaşım şimdi hamile.sanırım sende hamilesin hayırlı olsun
Eki Görüntüle 135826 Eki Görüntüle 135825 Eki Görüntüle 135826 Eki Görüntüle 135825
az önce çektim testin fotoğrafını yaklaşık bugün saat 5 te yapmıştım bu testi bekledikçe test bu hale geldi şimdi yorumlayın belirgin olarak iki çizgi var diğer kırmızı lekeler de silinmiş demek ki kuruyunca kendine geldi doğru mudur hamile miyim ??
fazla umutlanmiyim o zaman testin üstünü okudum öyle yazdığını biliyorum ama umut işte .......
belli olmaz arkdaşım ümidini yitirme ama emin olmak için kan testi şart bu arada kaç gün geçti adetin
cnm umutlandırmak istemem ama bence hamilesin.yakında eczane varsa idrarla yarın tekrarla istersen sonrada kanda baktırırsın
hadi hayırlısı bizede haber ver
tamam tatlım