Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım görünüyorMerhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı
GörünüyorMerhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı
Evet ben gördüm bende bu sabah yaptığım testte aynı şekilde çizgi belirdi..bence gebelik var sizde.Merhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı
Var canım hayırlı olsunMerhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı
gayet normal o agrilar adet olcan gibi yada ishhalsin acilen gitmen gerekiyo。gibiDün adet günüm dü içimden bi his yapmak istedi bu şekilde çıktı ama gece boyu beni uyutmayan kasık ağrım vardı belim o kadar şiddetli değildi ama belimde de ağrı vardı neden olabilir kızlar Eki Görüntüle 2645628
Sizin belirtileriniz nelerdi adete 1 veya 2 gün kalagayet normal o agrilar adet olcan gibi yada ishhalsin acilen gitmen gerekiyo。gibiazaldi benim biraz
adet sancilarim ve agzimda sabahlari kotu bi tat。sag kasiga ara ara giren minik krampSizin belirtileriniz nelerdi adete 1 veya 2 gün kala![]()
Var canım hayırlı olsun bu test asla yanıltmazMerhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı
Kötü bi tat derken mesela nasıldı tadı böyle tabiri caizse saman gibi derler ya öyle mi sabah kalkıyorum ağzımın tadı olmuyor hiç içtiğim su bile bir değişik geliyor sabahları sizinde mi öyleydiadet sancilarim ve agzimda sabahlari kotu bi tat。sag kasiga ara ara giren minik kramp