Pozitif olabilir kan vermiştim bnde negatifti daha sonra idrarda pozitif olmuştu adetten sonra kan ver gecikirse âdetin yada yine bir idrar testi yapıp netleştirirsinarkadaslar ben 6 gün önce baska sebepten kan vermiştim beta da bakılmıştı ama negatifti şimdi bugun reglme 6 gün kala böyle çıktı markası awox erken gebelik testi. goguslerim çok ağrıyo dün çok baş dönmem oldu o yuzden bi yapıyım dedim böyle çıktı ne düşünüyorsunuz
yeniledim , kaset testte böyle çıktı ama bir başka markanın erken gebelik testinde çıkmadı hangisi güvenilir kafayı yicem bekleyemiyorumPozitif olabilir kan vermiştim bnde negatifti daha sonra idrarda pozitif olmuştu adetten sonra kan ver gecikirse âdetin yada yine bir idrar testi yapıp netleştirirsin
yeniledim , kaset testte böyle çıktı ama bir başka markanın erken gebelik testinde çıkmadı hangisi güvenilir kafayı yicem bekleyemiyorum
bu da bi kaset test ama baska markanın erken testinde cıkmadı hangisine güvenicemPozitif olabilir bende awoxla öğrendim
öyle yapıcam ama çok sabırsızlanıyorum bugün ölçtürsem hcg kanda çıkmaz mı idrarda daha gec belli olur diye biliyorum ama tam da bilgim yokCanım var bence adet zamanı kan ver sen
En iyisi kan testi vermek bir kaç gün sonra kan verirseniz öğrenirsinizbu da bi kaset test ama baska markanın erken testinde cıkmadı hangisine güvenicem
Pozitif gibi duruyor inşallah öyledir dayanabilirseniz adet gününüzü bekleyin bazen erken öğrenmek de iyi olmuyor sürekli kan takibi istiyorlar süreç yoruyor.arkadaslar ben 6 gün önce baska sebepten kan vermiştim beta da bakılmıştı ama negatifti şimdi bugun reglme 6 gün kala böyle çıktı markası awox erken gebelik testi. goguslerim çok ağrıyo dün çok baş dönmem oldu o yuzden bi yapıyım dedim böyle çıktı ne düşünüyorsunuz
Kanda olmasa teste de yansımazdı sen bilirsin tabi vermek istersen veröyle yapıcam ama çok sabırsızlanıyorum bugün ölçtürsem hcg kanda çıkmaz mı idrarda daha gec belli olur diye biliyorum ama tam da bilgim yok
Merhabalar kan verip negatif gördüğünüzde adetinize yakın mıydı acabaPozitif olabilir kan vermiştim bnde negatifti daha sonra idrarda pozitif olmuştu adetten sonra kan ver gecikirse âdetin yada yine bir idrar testi yapıp netleştirirsin
evet beklicem artık çok teşekkürlerEn iyisi kan testi vermek bir kaç gün sonra kan verirseniz öğrenirsiniz
merhabalar , hayır 10 gün vardı simdi de 6 gün var aslında o zaman da ben dayanamayıp sürekli bu testleri yapıyorum tabii ki hep negatif ama ilk kez böyle cift cizgi gordum cok heyecanlıyımMerhabalar kan verip negatif gördüğünüzde adetinize yakın mıydı acaba
tesekkur ediyorum beklicem sanırımKanda olmasa teste de yansımazdı sen bilirsin tabi vermek istersen ver
Canım benimde regle 5 gün var bende az önce yaptım böyle çıktı, kan vermeye gideceğimm varsa kanda kesin belli oluröyle yapıcam ama çok sabırsızlanıyorum bugün ölçtürsem hcg kanda çıkmaz mı idrarda daha gec belli olur diye biliyorum ama tam da bilgim yok
hadi inşallah diyelim sonucu mutlaka paylaşın olur muCanım benimde regle 5 gün var bende az önce yaptım böyle çıktı, kan vermeye gideceğimm varsa kanda kesin belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?