- 6 Mart 2024
- 77
- 11
- 3
- Konu Sahibi DarkkMoonn
-
Evet silik çizgi var. İnşallah gebesindir.Bata 4 gün var. İlk 15 dakikada silik çizgi çıktı. Hiçbir belirti yok. Adet belirtisi bile yok. Çok nadir kasıklarımda batma oluyor o kadar.
Eki Görüntüle 3560417
İnşallah canım.Evet silik çizgi var. İnşallah gebesindir.Ama ilk 10 dk önemli diye biliyorum. Bence bat günü testi tekrarla canım. Bu arada test markası ne
Ayy hayırlı olsun ya. Ne güzel bir haber. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBenim de hiçbir belirtim yoktu bat günü ishal oldum. Test yapayım dedim . Öyle öğrendim
Kan da verebilirsin canım. İdrara düştüğüne göre kanda yükselmiştir.İnşallah canım.Çok teşekkür ederim.
One Step markası. Erken gebelik testi bulamadım kaset test aldım. Belki erken gebelik testi olsa daha belirgin çıka bilirdi.
AMİN canım. Allahım inşallah sana da nasip eder. Bu güzel haberiAyy hayırlı olsun ya. Ne güzel bir haber. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ooo sen de aramıza katılmışsınBata 4 gün var. İlk 15 dakikada silik çizgi çıktı. Hiçbir belirti yok. Adet belirtisi bile yok. Çok nadir kasıklarımda batma oluyor o kadar.
Eki Görüntüle 3560417
Heyecanlandım yaa. İnşallah öyledir canımOoo sen de aramıza katılmışsınhayırlı olsun
Adet günüm geçsin kan vermeye gideceğim cnm. Kan testi sonucuna bakmaya cesaretim yok dahaKan da verebilirsin canım. İdrara düştüğüne göre kanda yükselmiştir.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAdet günüm geçsin kan vermeye gideceğim cnm. Kan testi sonucuna bakmaya cesaretim yok daha
Sonucunuz nedirAdet günüm geçsin kan vermeye gideceğim cnm. Kan testi sonucuna bakmaya cesaretim yok daha
Yarın adet günüm. Ama testler sabah ilk idrarla negatif. Öğlen saatlerinde silik çizgi çıkıyorSonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?