• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen test sonucuma bakar mısınız 3 test yaptım

asli98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
23
5
1
26
Merhaba hanımlar lütfen cevap verin. adetim 2-3 aydır 21 günde geliyor genelde bugün yarın olmam lazım uygulama takvimine göre 3 gün var. Dün sabahtan öğlene kadar sol kasığımda Ağrı vardı ve çok halsizdim ve migrenim tuttu. Akşam 5 gibi test yaptım belli silik çıktı sonra 7 gibi yaptım az silik oldu. Sabah yaptım çıkmadı sizce durum nedir yaşayan var mı böyle bir şeyi lütfen yazar mısınız resimleri sırayla koydum

Eklentiler

• IMG_5168.webp
    IMG_5168.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 47
Benim sattan beş gün önce erken gebelik testi bembeyaz tertemiz çıkmıştı hiç belirtim de yoktu adetime 1 gün kala hiç beklemiyordum o yüzden ama çok erken uykum geldiği ve gün içinde esnediğim için normal test yaptım kıpkırmızı çizgi çıkmıştı. Bekleyip tekrar yapmak ya da çok bekleyemem derseniz kan testi vermek gerek ama bence var gibi çünkü beta hcgnin idrarda çıkması kandan daha sonra oluyor yani silik de olsa çizgi varsa bence kanda da olma ihtimali yüksektir fakat sizde adet periyodu kısalmış hormonal bir dengesizlik de olabilir tabii beklemek en zoru ama en doğrusu olabilir 🤷🏻‍♀️ umarım her şey gönlünüzce olur

Benim sattan beş gün önce erken gebelik testi bembeyaz tertemiz çıkmıştı hiç belirtim de yoktu adetime 1 gün kala hiç beklemiyordum o yüzden ama çok erken uykum geldiği ve gün içinde esnediğim için normal test yaptım kıpkırmızı çizgi çıkmıştı. Bekleyip tekrar yapmak ya da çok bekleyemem derseniz kan testi vermek gerek ama bence var gibi çünkü beta hcgnin idrarda çıkması kandan daha sonra oluyor yani silik de olsa çizgi varsa bence kanda da olma ihtimali yüksektir fakat sizde adet periyodu kısalmış hormonal bir dengesizlik de olabilir tabii beklemek en zoru ama en doğrusu olabilir 🤷🏻‍♀️ umarım her şey gönlünüzce olur
dün çıkıp sabah çıkmaması beni biraz şüphelendirdi, bi diyorum olmasa çıkmaz bi diyorum yanılma payı var. Dediğiniz gibi en garantisi kan testi bi kaç gün bekleyip kan vermek en doğrusu sanırım.

çok teşekkür ederim :)

Back
X