Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen ten rengime uyacak bir saç rengi söyleyin

Yusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
4.003
3
116
Diğer
kızlar saç rengimden çook sıkıldım. :çok üzgünüm: daha önce sarıya boyattım ama çok yakışmadı o da. sizce hangi renk daha ii gider bana. yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
canım beyaz tenlisin,bence bal köpüğü,ballı bisküvi ya da karamel tonlarını deneyebilirsin:1rolleyes:

kızlar çook teşekkür ediyorum. sölediğiniz renklerin hepsine bakıyorum şimdi netten :))

canım bence karamel yap. beyaz tende sarı tonları bence cok soluk duruyo makyajsız hasta gibi oluyo insan. ama senin tenine karamel gider bencekaydirigubbakcemile5
kızılda olabilir belki ama ben pek haz etmem kızıldan ehehevereliniortak

valla ben tereddutte kalınca alıyorum resmimi photoshopda begendigim renge koyup bakıyorum oyle dene bence

ben birkaç hafta kullandım zaten sarıyı. sonra doğal rengine boyattım saçımı.
ben de kızıldan pek haz etmem. bazı bayanlar da çok hoş duruyor ama ne bileyim ya ben kullanamam kızılı. bir ara bakır kızılına boyatmak istedim ama vazgeçtim. aslında gözlerim de ela. bakır kızılı yakışır gibi geliyor ama ben daha doğal renkleri kullanmak istiyorum

aslında cok zor degil biliyomusun 5dk surmuyor bile ben bir tane yaptım millet ayırt edemedi bile yerimseniben

programın adı ne canım. ben bir indereyim netten onu şayet yapamazsam senden yardım isterim yerimseniben

bence demothy nin tupturuncu sacları vardı ya onun renklerine bi bak özellikle son hallerine
büyük bi değişiklik istiyosan tabi olablr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…