Lütfen tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

Bu şekilde konuşmayın hiç bir bilgim yok benim hamile nasıl kalınır onu bile bilmiyordum evlenince öğrendim herkesin hayatı düşündüğünüz gibi olamayabilir

İnternet var değil mi elinizin altında? Google araması yapmak kaç dakikanızı alırdı? Evlenmeden öğrenmeniz gereken bir şey hamile nasıl kalınır sorusunun cevabı. Daha fazla vakit kaybetmeden doktora görünün. Gidin hemen acile. Şu an burda doktor bile olsa muayene etmeden kanama normal mi değil mi anlayamaz. Lütfen araştırın ayrıca bu şekilde 0 bilgiyle doğuma kadar gidecek gibisiniz

İnsanın bilgisi olmasın herkes gelip laf söyler bilgi vermek ne kadarda zor bir durum laf söylemek kızmak yerine bilgilendirip dua alın kendinize kim duası daha çabuk kabul oluyor bilinmez
size kaç gün önce doktora gidin demişler doğru yönlendirmişler , gitmemişsiniz sizin sorununuz cevap bulamamak vs değil aynı konuları açıp duruyorsunuz insanlar yazıyor gitmiyorsunuz amaç ne ?

İnsanın bilgisi olmasın herkes gelip laf söyler bilgi vermek ne kadarda zor bir durum laf söylemek kızmak yerine bilgilendirip dua alın kendinize kim duası daha çabuk kabul oluyor bilinmez
Yahu sana ne bilgisi verelim buradan. Acile git diyoruz. Ben bilmiyorum taam mı sizin de başınıza gelsin vur amca sen de vur moduna giriyorsun

Evcilik oynamak sanıyordu belki
Ya of valla ben ne desem bilmiyorum. Ota çöpe hastaneye giderler. Böyle durumlarda gitmez de sağa sola sorarlar. Ki gidilsin evham sandığın şey ciddi bir şeyin habercisi olabilir. Hastaneye gitmeye bile gerek yok git aile hekimine o yönlendirir. Artık herkesin aile hekimi var yakın mesafede git danış ASM'lerde ebeler de oluyor sor yani. Bilmiyorum, duymadım görmedim. Kimse beni inandıramaz çok kızıyorum artık. Bir de gebe. Minicik bir candan sorumlusun ya...

Troll bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…