- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.649
- 598
Bu şekilde konuşmayın hiç bir bilgim yok benim hamile nasıl kalınır onu bile bilmiyordum evlenince öğrendim herkesin hayatı düşündüğünüz gibi olamayabilir
size kaç gün önce doktora gidin demişler doğru yönlendirmişler , gitmemişsiniz sizin sorununuz cevap bulamamak vs değil aynı konuları açıp duruyorsunuz insanlar yazıyor gitmiyorsunuz amaç ne ?İnsanın bilgisi olmasın herkes gelip laf söyler bilgi vermek ne kadarda zor bir durum laf söylemek kızmak yerine bilgilendirip dua alın kendinize kim duası daha çabuk kabul oluyor bilinmez
Yahu sana ne bilgisi verelim buradan. Acile git diyoruz. Ben bilmiyorum taam mı sizin de başınıza gelsin vur amca sen de vur moduna giriyorsunİnsanın bilgisi olmasın herkes gelip laf söyler bilgi vermek ne kadarda zor bir durum laf söylemek kızmak yerine bilgilendirip dua alın kendinize kim duası daha çabuk kabul oluyor bilinmez
Koşmayı bilmiyor olabilir susar mısın ya herkesin hayatı aynı değilEvde oturup millete beddua edeceğinize koşa koşa acile gitsenize
E çocuk yapmasın madem onu bilmem ondan anlamam ama çocuk yaparım. İyiymişKoşmayı bilmiyor olabilir susar mısın ya herkesin hayatı aynı değil
Evlenince öğrenmişE çocuk yapmasın madem onu bilmem ondan anlamam ama çocuk yaparım. İyiymiş
Evcilik oynamak sanıyordu belkiEvlenmekten anlıyormuş ama
Şartları zorlayıp özele gitmelisüniz. Benzer haftalarda ( 6 ve 14) kanama yaşadım. Acilde düşük olmamask için iğne vurdular. Aylarca da ilaç kullandımHamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorim
Ya of valla ben ne desem bilmiyorum. Ota çöpe hastaneye giderler. Böyle durumlarda gitmez de sağa sola sorarlar. Ki gidilsin evham sandığın şey ciddi bir şeyin habercisi olabilir. Hastaneye gitmeye bile gerek yok git aile hekimine o yönlendirir. Artık herkesin aile hekimi var yakın mesafede git danışEvcilik oynamak sanıyordu belki
Troll benceYa of valla ben ne desem bilmiyorum. Ota çöpe hastaneye giderler. Böyle durumlarda gitmez de sağa sola sorarlar. Ki gidilsin evham sandığın şey ciddi bir şeyin habercisi olabilir. Hastaneye gitmeye bile gerek yok git aile hekimine o yönlendirir. Artık herkesin aile hekimi var yakın mesafede git danışASM'lerde ebeler de oluyor sor yani. Bilmiyorum, duymadım görmedim. Kimse beni inandıramaz çok kızıyorum artık. Bir de gebe. Minicik bir candan sorumlusun ya...
O iş başka bu iş baskaEvlenmekten anlıyormuş ama
Dünden beri 3 üyede gördüm bu tarzı. Kötü evlilikler, tecrübesizlik, sıkışınca Müslüman değil misiniz kartı...Troll bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?