• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

Marsigo1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
86
13
8
31
Merhaba 9 haftalık hamileyim kanamam oldu acaba kanama yaşayan anneler var mı bu normal bir durum mu bilgi tecrübeli anneler lütfen yardım edebilirmisiniz

Normal olup olmayacağını kimse bilemez bence. Hemen doktora gidin, o söyler size ciddi olup olmadığını.
Kanamam var, nasılsa geçer deyip oturmayın. Gidin, bir şey şey yoksa bile içiniz rahat eder.

Hamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorim
hamileyim kanamam var diye hastaneye gitseniz acile yine bakılır sonuçta hamileyken kanamanız varsa durum acildir ,şehirde 1 tane hastane yoksa eğer eminim randevu bulunur,sağlık ocağında veya poliklinikde bile bakılır...

hamileyim kanamam var diye hastaneye gitseniz acile yine bakılır sonuçta hamileyken kanamanız varsa durum acildir ,şehirde 1 tane hastane yoksa eğer eminim randevu bulunur,sağlık ocağında veya poliklinikde bile bakılır...
+1
Gebeliği geçelim, şüpheli kanama sebebiyle acile başvurabilir diye biliyorum ben.

Hamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorim
Yaşadığıniz şehirde tek bir hastanemi var da randevu bulamıyorsunuz. Randevu bulamıyorsanız sabah erkenden gidin ama şuan acile gidin madem kanamaniz var daha kötü olmadan .

Perşembe de kanama sorusu sormuşsunuz, 3 gündür keşke bir acile gitseydiniz. Kanama sonuçta hafife alınacak ya da burada birilerinin tavsiyeleriyle hareket edilecek bi durum değil. Hastane yok mu yakında?

Perşembe de kanama sorusu sormuşsunuz, 3 gündür keşke bir acile gitseydiniz. Kanama sonuçta hafife alınacak ya da burada birilerinin tavsiyeleriyle hareket edilecek bi durum değil. Hastane yok mu yakında?
3 gün mü :KK57: ayy şakaa... oldu olacak kendi kendisine doğmasını bekleseydiniz konu sahibi ?

3 gün mü :KK57: ayy şakaa... oldu olacak kendi kendisine doğmasını bekleseydiniz konu sahibi ?
Bu şekilde konuşmayın hiç bir bilgim yok benim hamile nasıl kalınır onu bile bilmiyordum evlenince öğrendim herkesin hayatı düşündüğünüz gibi olamayabilir

9 haftalık hamileyim bugün dişarida biraz gezdim eve geldim tuvalette girince kahverengi kanama olduğunu gördüm ve kahvrangi küçük parça geldi acaba düşük mü yapıyorum yoksa normal bir durumu bu biraz kasıklarımda ağrida var bilen tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim
:(

Bu şekilde konuşmayın hiç bir bilgim yok benim hamile nasıl kalınır onu bile bilmiyordum evlenince öğrendim herkesin hayatı düşündüğünüz gibi olamayabilir
ne demek bilmiyordum evlenmeyi bilen nasıl hamile kalınır tabiiki bilir,şu zamanda herkes herşeyi bilir taş devrinde yaşamıyoruz ,mağara da yaşasanız bile içgüdüsel yine bilirsiniz güldürmeyin ayy

ne demek bilmiyordum evlenmeyi bilen nasıl hamile kalınır tabiiki bilir,şu zamanda herkes herşeyi bilir taş devrinde yaşamıyoruz ,mağara da yaşasanız bile içgüdüsel yine bilirsiniz güldürmeyin ayy
Bilmedigimi söyledim eğer inanmıyorsaniz sizin bileceğiniz iş ama suizan yapıyorsunuz bilginiz olsun bugün inanmiyorsunuz günahımı alıyorsunuz yarın başka bir konuda başınıza gelebilir

konu sahibinin tüm mesajlarına baktım baba sandığı kişinin erkeklerden hoşlandığını düşünüyormuş , kendisi eşiyle kaçarak evlenmiş telefon yakalamış boşanmayı düşünüyormuş , 3 gündür de kanamanız var konu açmışsınız ama onuda düşünüyorsunuz epey düşünüyorsunuz yani.

Benim 3. Hamileligimde 1 haftaya kadar kanaman olmustu.. nerdeyse hepsinde azar azar oldu.. ama ben hemen dr a gitmistim.. ilkinde oldugunda dusuk oluyor sanmistim tabii..

Bence acile filan gidin zararsiz kanama olabilir ama ya degilse?

konu sahibinin tüm mesajlarına baktım baba sandığı kişinin erkeklerden hoşlandığını düşünüyormuş , kendisi eşiyle kaçarak evlenmiş telefon yakalamış boşanmayı düşünüyormuş , 3 gündür de kanamanız var konu açmışsınız ama onuda düşünüyorsunuz epey düşünüyorsunuz yani.
Siz aşağlamak yerine keşke müslümanlık görevinizi yapsaydiniz zorda olan birini aşaglayarak kucumsuyerek günaha giriyorsunuz insan bilmeyebilir herkesin yaşantısı aynı olmuyor belki sizin kadar şanslı değilimdir öğrenmemişimdir ben sizi ALLAH'a havale ediyorum

Benim 3. Hamileligimde 1 haftaya kadar kanaman olmustu.. nerdeyse hepsinde azar azar oldu.. ama ben hemen dr a gitmistim.. ilkinde oldugunda dusuk oluyor sanmistim tabii..

Bence acile filan gidin zararsiz kanama olabilir ama ya degilse?
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun bilgilemdirdiğiniz için

Tamam çocuk yapmayı evlenince öğrendin de kanaman olunca acile gitmeyi de bil be bacım.
İnsanın bilgisi olmasın herkes gelip laf söyler bilgi vermek ne kadarda zor bir durum laf söylemek kızmak yerine bilgilendirip dua alın kendinize kim duası daha çabuk kabul oluyor bilinmez

Back