Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorimdoktorunuzu arasanıza ?
hamileyim kanamam var diye hastaneye gitseniz acile yine bakılır sonuçta hamileyken kanamanız varsa durum acildir ,şehirde 1 tane hastane yoksa eğer eminim randevu bulunur,sağlık ocağında veya poliklinikde bile bakılır...Hamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorim
+1hamileyim kanamam var diye hastaneye gitseniz acile yine bakılır sonuçta hamileyken kanamanız varsa durum acildir ,şehirde 1 tane hastane yoksa eğer eminim randevu bulunur,sağlık ocağında veya poliklinikde bile bakılır...
Yaşadığıniz şehirde tek bir hastanemi var da randevu bulamıyorsunuz. Randevu bulamıyorsanız sabah erkenden gidin ama şuan acile gidin madem kanamaniz var daha kötü olmadan .Hamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorim
3 gün mü ayy şakaa... oldu olacak kendi kendisine doğmasını bekleseydiniz konu sahibi ?Perşembe de kanama sorusu sormuşsunuz, 3 gündür keşke bir acile gitseydiniz. Kanama sonuçta hafife alınacak ya da burada birilerinin tavsiyeleriyle hareket edilecek bi durum değil. Hastane yok mu yakında?
Bu şekilde konuşmayın hiç bir bilgim yok benim hamile nasıl kalınır onu bile bilmiyordum evlenince öğrendim herkesin hayatı düşündüğünüz gibi olamayabilir3 gün mü ayy şakaa... oldu olacak kendi kendisine doğmasını bekleseydiniz konu sahibi ?
3 gün mü ayy şakaa... oldu olacak kendi kendisine doğmasını bekleseydiniz konu sahibi ?
9 haftalık hamileyim bugün dişarida biraz gezdim eve geldim tuvalette girince kahverengi kanama olduğunu gördüm ve kahvrangi küçük parça geldi acaba düşük mü yapıyorum yoksa normal bir durumu bu biraz kasıklarımda ağrida var bilen tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim
ne demek bilmiyordum evlenmeyi bilen nasıl hamile kalınır tabiiki bilir,şu zamanda herkes herşeyi bilir taş devrinde yaşamıyoruz ,mağara da yaşasanız bile içgüdüsel yine bilirsiniz güldürmeyin ayyBu şekilde konuşmayın hiç bir bilgim yok benim hamile nasıl kalınır onu bile bilmiyordum evlenince öğrendim herkesin hayatı düşündüğünüz gibi olamayabilir
Bilmedigimi söyledim eğer inanmıyorsaniz sizin bileceğiniz iş ama suizan yapıyorsunuz bilginiz olsun bugün inanmiyorsunuz günahımı alıyorsunuz yarın başka bir konuda başınıza gelebilirne demek bilmiyordum evlenmeyi bilen nasıl hamile kalınır tabiiki bilir,şu zamanda herkes herşeyi bilir taş devrinde yaşamıyoruz ,mağara da yaşasanız bile içgüdüsel yine bilirsiniz güldürmeyin ayy
Acile gidin lütfenHamile olduğumu yeni öğrendim doktorum yok ve muayene için randevu bile bulamıyorim
Siz aşağlamak yerine keşke müslümanlık görevinizi yapsaydiniz zorda olan birini aşaglayarak kucumsuyerek günaha giriyorsunuz insan bilmeyebilir herkesin yaşantısı aynı olmuyor belki sizin kadar şanslı değilimdir öğrenmemişimdir ben sizi ALLAH'a havale ediyorumkonu sahibinin tüm mesajlarına baktım baba sandığı kişinin erkeklerden hoşlandığını düşünüyormuş , kendisi eşiyle kaçarak evlenmiş telefon yakalamış boşanmayı düşünüyormuş , 3 gündür de kanamanız var konu açmışsınız ama onuda düşünüyorsunuz epey düşünüyorsunuz yani.
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun bilgilemdirdiğiniz içinBenim 3. Hamileligimde 1 haftaya kadar kanaman olmustu.. nerdeyse hepsinde azar azar oldu.. ama ben hemen dr a gitmistim.. ilkinde oldugunda dusuk oluyor sanmistim tabii..
Bence acile filan gidin zararsiz kanama olabilir ama ya degilse?
İnsanın bilgisi olmasın herkes gelip laf söyler bilgi vermek ne kadarda zor bir durum laf söylemek kızmak yerine bilgilendirip dua alın kendinize kim duası daha çabuk kabul oluyor bilinmezTamam çocuk yapmayı evlenince öğrendin de kanaman olunca acile gitmeyi de bil be bacım.