Lütfen tecrübelerimizi yazalım duyarlı olalım..

kalbimdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
15
1
36
Kütahya
ya arkdaşlar herkesin dilinde bi şurup var.yan etkisi uyku ve iştah açma..şimdi admin aslında bu konuyu silmemeniz gerekiyo ya.niye mi cunku saglıga zararlı bi toz hap tavsiye etmiyoruz ki veya tavsiyeden ziyade o tür ilaçlar hakkında tartısmıyoruz ki..bu hangi ECZANEYE gidersek gidelim alabilecegimiz ve saglık bakanlıgı tarafından da onaylı bi surup..ha reklam yapmıyoruz biz zayıflar sadece zayıflıktan muzdaribiz o yuzden ceşitli yontemler deniyoruz ve bu surubu almaya gittiğimiz zaman bile eczacıya soruyoruz yani
HERHANGİ Bİ HASTALIGIMIZ YOK SADECE İŞTAH ACMASI İÇİN KULLANMAK İTİYORUZ BİZE Bİ ZARARI OLUR MU diye eczacının vermiş oldugu cevapsa zaten içimizi iki kere aydınlatıyo
BU İLAÇ ZATEN ALERJİLERE ONLEMEYE YONELİK.HANİ VUCUDUNDA MEVCUT Bİ ALERJİ VARSA VEYAHUT CIKMAK UZEREYSE ENGELLİYO diyo..yani binevi hem iştahımızı acıyo hemde vucudumuzda olusabilecek alejileri onluyo.ha burda sadece kullanan arkadaslardan ne gibi değiklikler gorduklerini anlatmalarını istiyoruz her birey ozgurdur illa kullanacak diye birsey yoktur yani..forumdaki arkadaslardan kullananlardan cevap bekliyoruz..admin'i de saygıyla selamlıyoruz :)
teşekkürler admin..

cnm bayaa bi iştah açıyor o kesin gzl yiyiyosun 52 kiloya düşmüştüm iştahım gitmiştibi anda 55 oldum şurupla ama zaman tutmadım yemek yemeye başlayınca psikoloji düzeldi biranda .. bunun öteside gece yemeklere bakıyor ceviz fındık fıstık çok önemli benimde şuan 5 kilo eksiğim var birde üzüm çekirdeği tozunu balla karıştırıp birer kaşık yenilmeli diye duydum ...bir deilde 4 kaşık yemeli aslında mide büyütmekse amaç 55 i geçemedim denicem bunlarıda artık....bakalım hayırlısı löp löp et olsun inşallah hepimize .....

Merhaba,
Bitkisel ilaçlarda dahil olmak üzere reçetesiz satışı yapılsa ve hiçbir yan etkisi dahi olmasa zayıflatan veya kilo aldıran ilaçların tanıtmak, bu tür ilaçlarla ilgili konu açmak yada mesaj yazmak yasaktır.

Siz burada iyi niyetinizle bir üründen bahseder konunuzun açık kalmasını istersiniz, daha sonra başka birileri gelip sizin topiğinizi örnek gösterip o açıyorsa bende açarım diyerek birçok ürünü tanıtır, satışını yapar, herkes sizin kadar iyi niyetli olmayabiliyor, üyelerimiz bu tür ürünler yüzünden çok suistimale uğradı.

Bu yüzden her ne kadar siz yardım amaçlı bir topik açtıysanızda farklı zihniyetteki kişilere kapı aralamamak adına konunuzu kapatmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…