Merhaba Arkadaşlar 25 yasindayim bana hafif gül hastalığı teşhisi kondu yüzüm belirli aralıklarla pul pul kizariyor yanıyor. Bir sure sönüyor tam değil ama en azından o kızariklik biraz diniyor bir kaç saat sonra tekrar yanma ve kızarma başlıyor hic belli olmuyor. Araştırmalarima gore kabus gibi hastalık olduğu yazıyor kesinlikle geçme ihtimali yokmuş ya ben hep boyle mı olcam o kadar kötüyüm ki yasam enerjim düştü resmen ilerleyen durumları varmış bende evham var en korkunç şeyler geliyor aklıma geldikçe daha çok kizariyorum yanıyorum. Kizarikken dışarda sanıyorum herkes bana bakıyor benim yuzumde bir sivilce bile olmazdi bu psikolojiyle nereye kadar boyle gidicek. Allahım herşeyin tedavisi çaresi var kanserin bile var bunun nasıl olmaz ! Güneş koruyucu kullanıyorum ve bir krem verildi biteral diye antibiyotik birde. ya bilsemki belirli sure olacak tamam dicem uzulmeyecem. Ama ucu açık bır durum . keşke alerjim.olsaydı yemez içmez hallederdim bunun nedeni bile belli değilmiş ya arkadaşlar nolur bana. birşeyler diyin basinizdan geçti mi veya yaşıyor musunuz bu durumu