• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller lütfen şu lekelerime çözüm bulun :( (resimli)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

secret51

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
733
646
323
İzmir
kızlar bu nalet leke ağdadan sonra gunese çıkınca oldu. 5 yıldır var. şimdi sizlere neler yaptığımı yazıcam. hıcbırı fayda etmedı. bunlar dışında bır cozum bulan varsa lütfen yardım etsın :(
1. expigment
2. ddf
3. Johnson beckett
4. lancome leke gıderıcı
5. orıflıme leke gıderıcı.
6. lımon-sırke
7. tretin
8. madecassol
9. madecassol
10. unıtone
bunların hepsı leke gıderıcı urunler. çare olmadı. kullandığım gunes koruyucuları da yazıyorum.
1. avene
2. daylong
3. la roche
4. solante pigmenta
5. sebamed
6. cristian breton
aklıma gelmeyenler de vardır emınım. napıcam ben. dışarı çıkasım gelmiyor artık. $leke.webp

kızlar bu nalet leke ağdadan sonra gunese çıkınca oldu. 5 yıldır var. şimdi sizlere neler yaptığımı yazıcam. hıcbırı fayda etmedı. bunlar dışında bır cozum bulan varsa lütfen yardım etsın :(
1. expigment
2. ddf
3. Johnson beckett
4. lancome leke gıderıcı
5. orıflıme leke gıderıcı.
6. lımon-sırke
7. tretin
8. madecassol
9. madecassol
10. unıtone
bunların hepsı leke gıderıcı urunler. çare olmadı. kullandığım gunes koruyucuları da yazıyorum.
1. avene
2. daylong
3. la roche
4. solante pigmenta
5. sebamed
6. cristian breton
aklıma gelmeyenler de vardır emınım. napıcam ben. dışarı çıkasım gelmiyor artık.Eki Görüntüle 740149

expigmentı gecemı kullandınız ve ne kadar kullandınız ? expigmen t bende kullandım ve gectıkı gündüzde yüksek faktörlü güneş koruyucum olmadan çıkmıyoum en güzelde o açar cildinizi

baya uzun sure kullandım. gunduzlerı de 1 buçuk saatte bır gunes koruyucu. ama fayda etmedı. sız ne kadar sure kullanmıştınız?

evet ya expıgment bende kullandım yuzumde yassı sıgıllerden olusan leke vardı ve cok sukurkı gecırdı acaba yanlısmı kullandınız?

doktorun anlattığı gıbı surdum. bırebır uydum. ınce bır tabaka halınde. son baya kızarttı. cok kotu tahrıs oldu. bırakmak zorunda kaldım.

hımm ben ıkı hafta kadar kullandım gectı bırakınca yenıden geldı sonra bır ay kadar tekrar kullandım sukurkı bu sefer tekrarlamadı...

sıze tavsıyem farklı bırkac doktora gıdın ben oyle yapmıstım ozele de gıttım devlet hastanesınede ve benım yuzumde sıgıl oldugunu devlet hastanesındekı doktor anlayabılmıstı bu sekılde cozum bulabılırsınız can sıkıcı bı durumdur ıyı bılırım:34:

sızde bırkac ay oncekı benı gordum bende boyle kendımı yıyodum gecmıyo bunlar dıye ama emın olun gecer sıvasa veya ankaraya yakınsanız doktor onerebılırım egerkı yakın dıılsenızde askerı hastanelerden bırıne gorunun bence (mesela gata)

izmirdeyim. üniversite hastanesi, devlet hastanesi, özel hastane, özel muayenehane. ortak fıkır fraxıonel lazer. ıstemıyorum yaptrmayı. ne güzel kurtulmuşsunuz adınıza cıdden cok sevındım.

hımm bılemedımkı ne desem genede sız umutsuzluga kapılmayın derım:34:

Işık peelingle ilgili çok olumlu yorumlar yapılıyo.istersen bir araştır.ama sadece istanbulda uygulanıyo sanırım.

bendede vardı seninki kadar fazla olmasada beni rahatsız ediyordu geçen hafta yüzüme prp yaptırdım bugünde göz çevreme ışık dolgu yaptırdım dr o lekeli bölgeyede uyguladı prp den kaynaklı açılma gözle görülür başladı bile, net sonuç için 15 gün beklemem gerekiyor haftayada yüzüme mezolifting yapılacak bu kadar uygulamadan sonra baya güzel bir sonuç bekliyorum neticeyi sanada yazarım

bendede vardı seninki kadar fazla olmasada beni rahatsız ediyordu geçen hafta yüzüme prp yaptırdım bugünde göz çevreme ışık dolgu yaptırdım dr o lekeli bölgeyede uyguladı prp den kaynaklı açılma gözle görülür başladı bile, net sonuç için 15 gün beklemem gerekiyor haftayada yüzüme mezolifting yapılacak bu kadar uygulamadan sonra baya güzel bir sonuç bekliyorum neticeyi sanada yazarım

yaz ayında prp yapılır mıkı? bı de korkuyorum ya daha kotu olursa dıye. haberlerını bekliyorum..

Back
X