• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon LÜTFEN ŞU LAZERİ YÜZÜNE YAPTIRANLAR BİR BAKABİLİRMİ?ÇOK ZOR DURUMDA OLAN BİRİ VARDA ?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Sevgili Hanımlar. 19 yaşındayken 2016 yılında lazere ffaul bölgem için gittim.başta işe yaradığını düşündüm. Ama maymuna döndüm . 2018 eylül ayında aşırı bir sivilcelenme sorunu yaşadım ve hala bu devam ediyor.lekelenmeler kaldı. Bayağı araştırdım. İğneli epilasyon buldum. Ama bulduğum her yer için kötü yorumlar aldım. Sevgili arkadaşlar. küçük bir ilde yaşamam dolayısıyla hala lazere çok aralıklarla oysaki yüzümde hep kıl var devam etmekteyim. İğneliye çok maddiyat gerekli biliyorum ben nasıl çözüm bulacagım sevgili arkaddaşlar ?

Buz lazeri araştırın bir de isterseniz. Ben 2 seans yaptırdım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. O yüzden devam edemicem. Şu ana kadar memnundum fakat şimdi tabiki bırakınca nasıl olur bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ Artış olursa eğer bilgilendiririm

Buz lazeri araştırın bir de isterseniz. Ben 2 seans yaptırdım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. O yüzden devam edemicem. Şu ana kadar memnundum fakat şimdi tabiki bırakınca nasıl olur bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ Artış olursa eğer bilgilendiririm
buz lazerde nasıl bir uygulama yapılıyor ? hayırlı olsun tebrik ederiimm :)

Teşekkür ederim canım 🥰
Buz lazer ayda bir kez yapılıyor sadece. Yüz tüylerini kendileri kısaltıyorlar, sonra bi jel sürüyorlar. O jelin üstünden işte uygulama yapılıyor. Bi ağrı falan olmuyor, hissetmiyorsun ve yaz-kış yapılabilen bi uygulama. Lekelerede iyi geldiği söyleniyor, koltuk altı kararmaları yada bıyık lekesi gibi

Merhaba kızlar PİRİNÇ TONİĞİ

sir ağda yüzünden oluşan bıyık lekem vardı artık di li geçmiş zaman kullanıyorum çoook mutluyum

özellikle yazlıkta güneşlenirken simsiyah oluyordu pala remzi gibi oluyordum

vee youtube ta denk geldiğim bir videodaki doğal tarifi uyguladımhttps://youtu.be/mFR33zUe5Gc
Sadece 4 çorba kaşığı pirinç üstüne sıcak su ve 1 gün bekliyorsun ertesi gün kullanıyorsu

3 gün videoda anlatılan yöntemle lekeme sürdüm
Ne sivilce lekesi ne sir ağda lekesi hepsi yok oldu ve bronz tenimin rengine zarar vermeden sadece lekeler kayboldu yani halen bronzum 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Allah razı olsun allah ne muradı varsa bu kızcağıza versin 🙏🏻🧿

mutlaka kızlar videoyu izleyip uygulayın Herşey para tuzağı çözüm mutfakta 😍😍😍

Back