Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet döneminde mi verdiniz kanSonuclarim yeni cikti doktoru ancak carsamba gorebilecegim . Bilenler lutfen yardimci olabilir mi . Hamile degilim .
Ilk defa ara kanamam oldu ve son gunumde verdim .Adet döneminde mi verdiniz kan
3 gun adet oldum . Sonra kesildi 4 gun sonra tekrar adet oldum . Doktor onemsiz bir kust var dedi ama kanser testleride yapmis kan istedi verdim . Kanser degerleri iyi . Daha doktora gosteremedim . Antibiyotik kullaniyorum . Buda yukseltmis olabilir mi . Birde lh cok mu yuksek . Bu degerler cok mu kotuIlk defa ara kanamam oldu ve son gunumde verdim .
Bu ara kanama neden olur ki . Ilk defa oldu boyle brseyAdet döneminde mi verdiniz kan
Kist olduğu için bir şey diyemem normal adet döneminde vermiş olsaydınız değerleriniz yüksek derdim sizinki biraz farklı doktor daha iyi açıklar3 gun adet oldum . Sonra kesildi 4 gun sonra tekrar adet oldum . Doktor onemsiz bir kust var dedi ama kanser testleride yapmis kan istedi verdim . Kanser degerleri iyi . Daha doktora gosteremedim . Antibiyotik kullaniyorum . Buda yukseltmis olabilir mi . Birde lh cok mu yuksek . Bu degerler cok mu kotu
Adet döneminde mi verdiniz
Carsambaya kadar stresten benim gibi olan yaasayan belki vardir .Kist olduğu için bir şey diyemem normal adet döneminde vermiş olsaydınız değerleriniz yüksek derdim sizinki biraz farklı doktor daha iyi açıklar
Kist olduğu için bir şey diyemem normal adet döneminde vermiş olsaydınız değerleriniz yüksek derdim sizinki biraz farklı doktor daha iyi
Vardır mutlaka ama siz stres yapmayın yinede. Stres her şeyi tetikliyor zaten sabredin doktorunuzla detaylı konuşursunuzYardimci olabilecekkk kimse yokmu
merhaba kaç yaşındasınız3 gun adet oldum . Sonra kesildi 4 gun sonra tekrar adet oldum . Doktor onemsiz bir kust var dedi ama kanser testleride yapmis kan istedi verdim . Kanser degerleri iyi . Daha doktora gosteremedim . Antibiyotik kullaniyorum . Buda yukseltmis olabilir mi . Birde lh cok mu yuksek . Bu degerler cok mu kotu
39merhaba kaç yaşındasınız