Park yatagi hangi marka aldin orinc influence etsene beniBen de henüz hazırlık yapan gruptayım ama park yatak asla kolay dağılabilen bi şey değil ya, taş gibi. Eltimler bize gelirken yüklenip uçakla getiriyolardı ama 2.çocuğa bile kaldı, ben de aynı markadan aldım kurdum denedim gayet sağlam duruyor. Anne arkadaşlarım beşiklerin sanki bebek hep yenidoğan kalacakmış gibi düşünülerek alındığını ama hiç kullanışlı olmadığını söylemişti. Anne yanı, büyüyebilen beşikler alınabilir ama yine de, ben yine de odası olana kadar park yataktan yanayım. Yine tüm arkadaşlarım reflü yatağını çok övdüğü için ondan da aldım.
Elele anam, bence çoğunun işlevi aynı ebebek'te gidip bakmıştım kanz da aynı ne bileyim prego da aynı, fiyatı uçuk kaçık olmasın ama sağlam da olsun dedim Elele daha mantıklı geldiPark yatagi hangi marka aldin orinc influence etsene beni
Kızım hepsi aşağı yukarı aynı malzeme aynı model zatenElele anam, bence çoğunun işlevi aynı ebebek'te gidip bakmıştım kanz da aynı ne bileyim prego da aynı, fiyatı uçuk kaçık olmasın ama sağlam da olsun dedim Elele daha mantıklı geldi
Bence de ya aman aynı şeyKızım hepsi aşağı yukarı aynı malzeme aynı model zaten
Merhaba, bebeğiniz hayırlı olsun. Park yatak düşünmüştüm ilk ama almadık klasik çilek mobilya tarzı aldık ege mobilya trndyldan uyguna geldi çilek m.pahaliydi, kalite olarak ege mobly da aynı.Merhaba23 haftalık kız annesiyim Alışverişlere yavaştan başladık bebek arabası vs tamam amaa bu kadar zorlanacağım bilmediğim bir konuya takıldım Beşik olarak klasik sallanan (çilek mobilya vs ) o tarz çekmeceli beşikler mi yoksa park yataklar mı daha kullanışlı? Sonrasında baza ve şifonyer olarak dağılan beşikler mesela bazası normale göre dar mı oluyor Açıkçası park yataklar bana konforlu gelmiyor hemen dağılacak gibi geliyor ama sormak istedim Mesela bir sorum biberon emzik gibi klasik şeyler dışında ummadık ürünler çok lazım oluyormuş dediğiniz şeyler var mı? Emzirme yastığı , reflü yatağı gibi.. Şimdiden teşekkür ederim
Sağlıcakla kavuş miniğine .. ben en çok hamak kullandım ve ahşap beşiklerden almıştım ama şuan ki aklım olsa park yatak alırdım gördüğüm kadarıyla 4-5 yaşına kadar kullanıyorlar ve sapasağlam ayrıyetten taşınabiliyormuş. Biberon emzik iki kızımda tutmadı boşuna almış oldum. Küçük kızım hastane de yattığı içim elektrikli pompa çok işime yaradı. Lohusayken en çok kullandığım ürün göğüs pediydiMerhaba23 haftalık kız annesiyim Alışverişlere yavaştan başladık bebek arabası vs tamam amaa bu kadar zorlanacağım bilmediğim bir konuya takıldım Beşik olarak klasik sallanan (çilek mobilya vs ) o tarz çekmeceli beşikler mi yoksa park yataklar mı daha kullanışlı? Sonrasında baza ve şifonyer olarak dağılan beşikler mesela bazası normale göre dar mı oluyor Açıkçası park yataklar bana konforlu gelmiyor hemen dağılacak gibi geliyor ama sormak istedim Mesela bir sorum biberon emzik gibi klasik şeyler dışında ummadık ürünler çok lazım oluyormuş dediğiniz şeyler var mı? Emzirme yastığı , reflü yatağı gibi.. Şimdiden teşekkür ederim