- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi mutlak_mutluluk
-
canım bıtkısel içerikli ama benımde sacım boyalıydı etkısı oldu yanı oyle loreal castıng gıbı amonyaksız falan degıl tabi sen bılırsın genedee
bence acele etmemelisin saçların doğal olduğundan dolayı bi kere bozarsan sonra istemediğin bi renk ortaya çıkarsa pişman olabilirsin kuaförden destek almanı öneririm çünkü paket boyaları genelde çok koyu tutuyo siyahımsı gibi oluyo bence iyi düşün
sacın yanablir dikkat et en az15 20 gün ara lazım
canımm aman dikaaettt saçın yıpranmasın boya arasıı en az 25 ğün bekleee kolay gelsinnn:13:
sağol tatlım inşallah cesaret edipte yaparım yaewet canım 2 3hafta arası olsun sonra yanar falan.
canım palette kahve köpüğü ile koleston gizemli kahve aynı renk. o nedenle önce palette ile kahve köpüğüne boya, sonra karışım yapmadan üstüne koleston ışıltılı kahve boya veya üstüne palette altın parıltılı toffee veya altın parıltılı çikolata boya.......ama bence direk altın parıltılı toffeeye boyarsan yeterince açılır...altın parıltılı çikolata ise biraz daha koyu bir renk...altın parıltılı toffee ise kahve köpüğünün 1 ton koyusu...yalnız şunu demeliyim ki kahve köpüğü de gizemli kahve de yoğun bakırlık içerir, yani yoğun turunculuk yapar...yine de sen bilirsin
qüselmis canım.) bi yerden basla istersen merak ettim nasıl olcaqını.)
emin ol bende canım2 hafta sonra boyamayı düşüyorum şimdi paptya suyuna başladım biraz açar belki rengi sonra bi karar verip yapıcam mntlaka resimde eklicem
Acıyormus onunda bir cesidi daha iyimis ama hatırlayamadm sindi.) Ewet ekle boyatır boyatmaz.) 2hafta sonra eklemezsen fotoları buraya yazarım nerde resimler diye.)))
tamam canım yaz okulunun bitmesine 2 hafta varbittiği hafta hemen boyıcam
dediğinde alman paptyası sanırım burdan bi arkadaş söylemişti bulursam ondan alıcam
renk çikolata kahve sacının suanki zemin rengine göre oksidanı ayarlamalısın %12 lik kullanıran acık olur mesela
canım bi de bir sey öqrendim papatya acarkan turunculastırıyormus ıhlamursa sarımsı acıyormus.)
Ben boya değil ama kına öneririm. Aklınız keserse saçınızdan biraz kesip deneyin, saç renginiz itibariyle verdiğiniz resimlerdekine benzer bir renk olur diye tahmin ediyorum. Normal aktarda satılan kınadan bahsediyorum. İlgilenirseniz tarifini veririm.
aaa ıhlamurun renk açma gbi bi özelliğimi varmış vayy şaşırdım tamam tatlım onuda denerim ben
bende duyduqumda sasrdm ama bu sitede okudum sanırım biraz arastır bakalım bulabilirsn belki.)
dene istersen tatlım bir zararı olmaz sonuctaa.)
100 gram ıhlamur
Yarım litre su
Ihlamuru yarım litre suda iyice özü çıkacak şekilde yaklaşık 20 dakika kaynattıktan sonra süzün. Elde ettiğiniz suyu saçınıza sürün. Islattığınız saçınızı güneş altında kurutun. Saçınızı kuruturken taramaya özen gösterin. Bu işlemi istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.
Istediğiniz renkler doğal ve koyu sıcak tonlar..en üstteki rente yanzsıma çalışması yapılmış..öncelikle sizin saç renginize bakmak gerekir ....saçınızla ilgili sorunlarınız varsa bana ulaşabilirisinz...saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?