Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen rica ediyorum şu resimlere bir bakın yardımcı olun ..

canım palette kahve köpüğü ile koleston gizemli kahve aynı renk. o nedenle önce palette ile kahve köpüğüne boya, sonra karışım yapmadan üstüne koleston ışıltılı kahve boya veya üstüne palette altın parıltılı toffee veya altın parıltılı çikolata boya.......ama bence direk altın parıltılı toffeeye boyarsan yeterince açılır...altın parıltılı çikolata ise biraz daha koyu bir renk...altın parıltılı toffee ise kahve köpüğünün 1 ton koyusu...yalnız şunu demeliyim ki kahve köpüğü de gizemli kahve de yoğun bakırlık içerir, yani yoğun turunculuk yapar...yine de sen bilirsin

canım bıtkısel içerikli ama benımde sacım boyalıydı etkısı oldu yanı oyle loreal castıng gıbı amonyaksız falan degıl tabi sen bılırsın genedee

aklımda olsun canım çok sağol zaten baya bi araştırıcam öyle yapıcam

bende pişman olmaktan korkuyorum canım oyüzden aylardır cesaret edip boyamadım ya ama çok istiyorum artık biraz daha araştırıcam olmadı bi kuaföre gdicem artık

sacın yanablir dikkat et en az15 20 gün ara lazım

tamm canım sağol inşallah bi sorun olmaz da yakmadan saçı mahveden buluurm şu rengi

canımm aman dikaaettt saçın yıpranmasın boya arasıı en az 25 ğün bekleee kolay gelsinnn:13:

sağol canım öyle yaparım artık en az bi 3 hafta beklerim

ewet canım 2 3hafta arası olsun sonra yanar falan.
sağol tatlım inşallah cesaret edipte yaparım ya

hımmmm baya fikir verdin canım en iyisi dediğin boyalarada bakıyım ben bugün markette kutunun üzerine baktım da koleston ışıltılı kahveyi beğendim sanki bide paletteye bakıyım

]ya canlar benm tek korkum ne biliyo musunuz saçım koyu olduğu için yaptığım rengin tutmaması şimdi alsam 6 bronz kahve yada 7 ışıltılı kahve yada 5 çikolata kahve yapsam

saçıma sanki hiç bi değişim olmaz gbi geliyo valla kafam allak bullak oldu kuaföre de gitmek istemiyorum

Son düzenleme:
emin ol bende canım 2 hafta sonra boyamayı düşüyorum şimdi paptya suyuna başladım biraz açar belki rengi sonra bi karar verip yapıcam mntlaka resimde eklicem

Acıyormus onunda bir cesidi daha iyimis ama hatırlayamadm sindi.) Ewet ekle boyatır boyatmaz.) 2hafta sonra eklemezsen fotoları buraya yazarım nerde resimler diye.)))

Acıyormus onunda bir cesidi daha iyimis ama hatırlayamadm sindi.) Ewet ekle boyatır boyatmaz.) 2hafta sonra eklemezsen fotoları buraya yazarım nerde resimler diye.)))

tamam canım yaz okulunun bitmesine 2 hafta var bittiği hafta hemen boyıcam
dediğinde alman paptyası sanırım burdan bi arkadaş söylemişti bulursam ondan alıcam

Son düzenleme:
renk çikolata kahve sacının suanki zemin rengine göre oksidanı ayarlamalısın %12 lik kullanıran acık olur mesela

teşekr ederim canımda dediğinden bişey anlamadım ben oksidan ne onu %12lik nasıl açılır ki . ben bi boyayı alıp sürerim yani ayarayamam senn dediğini kuaföre bi sorayım ben

sağol tatlım

Son düzenleme:
Ben boya değil ama kına öneririm. Aklınız keserse saçınızdan biraz kesip deneyin, saç renginiz itibariyle verdiğiniz resimlerdekine benzer bir renk olur diye tahmin ediyorum. Normal aktarda satılan kınadan bahsediyorum. İlgilenirseniz tarifini veririm.

canım kınayı biliyorum ben annem uzun yıllar yaptı bende küçükken denemiştim fakat o koyu kızıl oluyor benm istediğim renk tatlı bi kahve yansımalı tam anlatamıyorum ama öyle işte tavsiyen için

teşekr ederim canım

aaa ıhlamurun renk açma gbi bi özelliğimi varmış vayy şaşırdım tamam tatlım onuda denerim ben

bende duyduqumda sasrdm ama bu sitede okudum sanırım biraz arastır bakalım bulabilirsn belki.)

dene istersen tatlım bir zararı olmaz sonuctaa.)

100 gram ıhlamur
Yarım litre su

Ihlamuru yarım litre suda iyice özü çıkacak şekilde yaklaşık 20 dakika kaynattıktan sonra süzün. Elde ettiğiniz suyu saçınıza sürün. Islattığınız saçınızı güneş altında kurutun. Saçınızı kuruturken taramaya özen gösterin. Bu işlemi istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fotoğraftaki renk kesinlikle koleston 6/7 çikolata kahve en son saçımı bu renge boyadım fakat kızıllık sevmediğim için daha koyu bir renge boyattım

çokk teşekür ederim tatlım dün aldım ıhlamur bugün bu tarife göre uygulayacağım hemen

Istediğiniz renkler doğal ve koyu sıcak tonlar..en üstteki rente yanzsıma çalışması yapılmış..öncelikle sizin saç renginize bakmak gerekir ....saçınızla ilgili sorunlarınız varsa bana ulaşabilirisinz...saygılar

teşekür ederim canım sorular özelden değl de burdan sorayım bakan arkadaşlar olursa onlarda faydalanır

resimlerden de anlaşıldığı gbi kahvenn sıcak canlı tonlarında bi renk istiyorum kendi saçım koyu kahve hafif kızıllık var saçımda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…