Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen rica ediyorum şu resimlere bir bakın yardımcı olun ..

melissssssa

hazan88

suspus

dmtclk26

melisdeniz

liza

olala

bannu

yaramass

cikin_f

yardımcı olan tüm arkadaşlr elleriniz dert görmesin çok teşekr ederim hepinize

rica ederiz canım her zaman.))
bi de söyle bir yöntem war tatlım bir arkadasımın sacı koyu kahweydi karamel falan yapmak istiyordu saclarını qitti hic actırmadan sarıya boyatttı sacları sadece bi kac ton acıldı böle acık kahwe qibi bisey olduydu.))

bak bu da olabilir direk sarı cesaret edemem de açık kumral 8 numaralara boyayıp kendi koyu saçımı biraz kırarım rengini üzerine istediğim rengi yapabilirim

ben kahve rengine boyadım resmen siyah oldu yaa. :S
keske 2-3 ton açığğını alsaydm..

boyalarda beğendiğin rengin 2 ton açığını almak gerekiyomuş zaten canım genelde hepsi çok koyu çıkıyomuş ben ilk 5-6 düşünüyordum mesela şimddi7-8 düşünüyorum arakadaşlar sağolsun

sen hengisini yapmıştın

bak bu da olabilir direk sarı cesaret edemem de açık kumral 8 numaralara boyayıp kendi koyu saçımı biraz kırarım rengini üzerine istediğim rengi yapabilirim

dneyebilirsin canım belkide o renk cok hosuna qider.)
arkadasım bildiqin sarıya boyatmıstı ama o kadar qüsel olmustuki sac renqi ben cok beqeniyordum.)

bence de 6 değil de 7 tonlarına boyamalısın canım. benim de doğal rengim koyu kahveydi. 8 tonunda boyayınca kumral, ışıkta ise açık kumral gibi oluyordu. bir kere de koyu kahveye boyatmıştım, siyah olmuştu. o nedenle açık renge boyanıcaksa saç, istenen renkten 1-2 ton daha açık boya ile boyanmalı. anladığım kadarıyla dore yansımalı bir kahve istiyorsun. o nedenle loreal veya igora royal alacaksan 7.3; palette alıcaksan 7.5 renkleri güzel olacaktır...7 tonun adının kumral olmasına bakma, koyu kumral-açık kahve tutar, çok da açık durmaz bence...yani riskli tonlar değil 7 tonları.

önerilerin için çook teşekür ederim canım evet dediğin gibi 1-2 ton açık almaya kkarar verdim bende
canlı bi kahve istiyorum tatlı canlı bi kahve
dediğin renklere bakıcam hemen

Son düzenleme:
ben acme colorun çıkolata kahvesını onerırım dıgerlerı gıbı kyu olmuyor ve bırebır koydgun resmlerdkı gıbı olmustu canım.no 141 cok memnun kaldım

ben acme colorun çıkolata kahvesını onerırım dıgerlerı gıbı kyu olmuyor ve bırebır koydgun resmlerdkı gıbı olmustu canım.no 141 cok memnun kaldım

canım baktım dediğin boyaya sanırım bitkisell bi saç boyası senn saçın ne renkti benm koyu olduğu için çikolata kahve bi değişiklik yapmaz diye düşündük

Son düzenleme:
canım bıtkısel içerikli ama benımde sacım boyalıydı etkısı oldu yanı oyle loreal castıng gıbı amonyaksız falan degıl tabi sen bılırsın genedee

bence acele etmemelisin saçların doğal olduğundan dolayı bi kere bozarsan sonra istemediğin bi renk ortaya çıkarsa pişman olabilirsin kuaförden destek almanı öneririm çünkü paket boyaları genelde çok koyu tutuyo siyahımsı gibi oluyo bence iyi düşün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…