- Konu Sahibi mutlak_mutluluk
-
melissssssa
hazan88
suspus
dmtclk26
melisdeniz
liza
olala
bannu
yaramass
cikin_f
yardımcı olan tüm arkadaşlr elleriniz dert görmesin çok teşekr ederim hepinize
rica ederiz canım her zaman.))
bi de söyle bir yöntem war tatlım bir arkadasımın sacı koyu kahweydi karamel falan yapmak istiyordu saclarını qitti hic actırmadan sarıya boyatttı sacları sadece bi kac ton acıldı böle acık kahwe qibi bisey olduydu.))
üst resimdeki çok hoş yumuşak bi renk hem daha doğal çok beğendim
palette dore kahve ya da loreal casting çikolata karamel ,ile elde edilebilir.
ben kahve rengine boyadım resmen siyah oldu yaa. :S
keske 2-3 ton açığğını alsaydm..
bak bu da olabilir direk sarı cesaret edemem de açık kumral 8 numaralara boyayıp kendi koyu saçımı biraz kırarım rengini üzerine istediğim rengi yapabilirim
bence de 6 değil de 7 tonlarına boyamalısın canım. benim de doğal rengim koyu kahveydi. 8 tonunda boyayınca kumral, ışıkta ise açık kumral gibi oluyordu. bir kere de koyu kahveye boyatmıştım, siyah olmuştu. o nedenle açık renge boyanıcaksa saç, istenen renkten 1-2 ton daha açık boya ile boyanmalı. anladığım kadarıyla dore yansımalı bir kahve istiyorsun. o nedenle loreal veya igora royal alacaksan 7.3; palette alıcaksan 7.5 renkleri güzel olacaktır...7 tonun adının kumral olmasına bakma, koyu kumral-açık kahve tutar, çok da açık durmaz bence...yani riskli tonlar değil 7 tonları.
ben acme colorun çıkolata kahvesını onerırım dıgerlerı gıbı kyu olmuyor ve bırebır koydgun resmlerdkı gıbı olmustu canım.no 141 cok memnun kaldım
canım bıtkısel içerikli ama benımde sacım boyalıydı etkısı oldu yanı oyle loreal castıng gıbı amonyaksız falan degıl tabi sen bılırsın genedeearkadaşlar şimdi şöyle yapmaya karar verdim önce
palette kahve köpüğüne boyıcam (koyu kahve saçlarım açılsın diye )
Eki Görüntüle 229368
daha sonra koleston gizemli kahve ve ışıltılı kahveyi karıştırım boyıcam
Eki Görüntüle 229371 Eki Görüntüle 229372
ve sonuçda bu mükemmel renklere ulaşıcam güzel düşünelim güzel olsun demi
Eki Görüntüle 229373
Eki Görüntüle 229374
Eki Görüntüle 229375
bişey sorıcam bütün bu işlemleri kaç gün arayla yapmalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?